IGRALA JE LEPU PROFESORKU U LAJANJU NA ZVEZDE Srbi su otkidali na bugarsku glumicu, danas ima 52 godine i evo šta kaže o nama
Foto: Pritnscreen

glumica i sa holivudskim šarmerom

IGRALA JE LEPU PROFESORKU U LAJANJU NA ZVEZDE Srbi su otkidali na bugarsku glumicu, danas ima 52 godine i evo šta kaže o nama

Pop kultura -

Bugarska glumica Albena Stavreva danas ima 52 godine. Mnogi je i dalje pamte po zanimljivoj ulozi u filmu "Lajanje na zvezde", a na nju su pripadnici jačeg pola otkidali devedesetih godina.

Albena je imala 29 godina kad je igrala profesorku francuskog jezika, a njen izgled ostavljao je bez daha.

Albena nije mnogo promenila i da je i dalje krasi lepota. Nije aktivna u svetu kinematografije kao ranije, a jednu od poslednjih uloga odigrala je pre nekoliko godina u filmu "Automat" sa Antoniom Banderasom.

Stavreva je imala i manju ulogu u filmu "Podzemlje", dok privatni život vešto krije od očiju javnosti, a jednom prilikom je istakla da obožava naš narod, te da Srbe opisuje sledećim rečima: "divni, srdačni ljudi, sa sjajnim smislom za humor".

Lepa glumica nije bila u mladosti svesna svoje lepote.

„Tada nisam mislila da sam lepa i mislila sam da nemam udvarača. Zbog toga nisam obraćala pažnju na to. Ipak, ubrzo nakon što je film „Lajanje na zvezde“ izašao, na ulici su me ljudi prepoznavali zbog ove uloge koju pamtim sa ljubavlju“, rekla je glumica jednom prilikom.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track