Najnovije vesti

SESTRA MAJKLA DŽEKSONA IMA PLASTIČNO LICE KOJE KRIJE HOROR! Otac me je silovao, a majka govorila: Ne, Džo, večeras, umorna je
Foto: Profimedia

strašno

SESTRA MAJKLA DŽEKSONA IMA PLASTIČNO LICE KOJE KRIJE HOROR! Otac me je silovao, a majka govorila: Ne, Džo, večeras, umorna je

Pop kultura
10:50h

La Toja Džekson je brojnim plastičnim operacijama izoličila svoje lice, ali je izgled samo deo priče o njoj.

Čim pogledajte La Toju Džekson (64), shvatite da imala niz plastičnih korekcija, u koje spadaju, između ostaloh, operacija nosa i povećanja grudi. Hirurzi su sužavali njenu bradu, "sređivali obraze", podizali njene obrve...

Posledice plastičnih operacija su frapantne, a nažalost, sklonost ka neumerenom pa i rekordnom broju estetskih korekcija nije retkost u njenoj porodici. Ali je to daleko od najvećih problema Džeksonovih.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

O tim najtežim problemima La Toja je pričala još 1991. u televizijskoj emisiji, a javnost se često podseća na njenu ispovest.

Pevačica je rada otkrila da je otac Džo koji je preminuo u junu 2018. godine, sek*ualno zlostavljao i nju i njenu šest godina stariju sestru Rebi, kao i da je njihova majka Ketrin znala sve.

"Kada tvoj otac izađe iz kreveta koji deli sa majkom i uđe u krevet sa svojom ćerkom, a čuješ svoju majku kako govori :"Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi", rekla je pevačica koja je imala 11 godina kada je počeo stravičan niz događaja, a koja je i kasnije bila žrtva zlostavljanja. Partneri su je pritom prislijavali da snima erotske filmove.

Porodica Džekson je samo naizgled i to na početku njenog proboja na javnu scenu izgledala kao srećna porodica sa mnogo talentovane dece. Vremenom se saznalo da je Džozef Volter koji je radio kao menadžer za talente bio pravi despot i zlostavljač. Bio je otac petoro dece.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

Pored La Toje koja se proslavila 1984. hitom "Heart Don't Lie", pevanjem se bavi i njena sestra Dženet Džekson. La Toja je nakon uspeha napravila pauzu, a onda se 2000. vratila na scenu.

kurir.rs

Bonus video:

Pogledajte dokumentarac o seriji Porodica KURIR TELEVIZIJE
19:24

Pogledajte dokumentarac o seriji Porodica KURIR TELEVIZIJE

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...