DOK SE LOME KOPLJA OKO 130.000.000.000 $: Ćerka Bila Gejtsa je poslala EMOTIVNU poruku zbog razvoda, evo kako ona izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

oglasila se

DOK SE LOME KOPLJA OKO 130.000.000.000 $: Ćerka Bila Gejtsa je poslala EMOTIVNU poruku zbog razvoda, evo kako ona izgleda! (FOTO)

Pop kultura -

Najstarija ćerka Bila i Melinde Gejts, Dženifer, prva se oglasila na društvenim mrežama povodom razvoda roditelja.

Dženifer Gejts
foto: Profimedia

Iako se ne pojavljuje u medijima, posle informacije da se čuveni par filantropa rastaje, ona se oglasila na Instagramu povodom cele situacije.

- Još uvek učim kako da pružim najbolju moguću podršku i kako d ase sama izborim sa emocijama, kao i članovi moje porodice. Hvala što razumete našu potrebu za privatnošću dok prolazimo kroz ove faze naših života... - piše između ostalog u poruci.

Dženifer Gejts (25), kao i njen brat Rori i sestra Fibi, morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, pa je tako sinovima i ćerkama Bila Gejtsa bilo zabranjeno da koriste telefon do 14 godine. Akcenat u njihovoj porodici je stavljen na obrazovanje, pa je najstarije dete Bila Gejtsa diplomiralo na Stanfordu 2018. godine, odsek biologija. Dženifer u intervjuu za "Sidelines Magazine" rekla je da ju je dečji pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmeri u pravcu medicine.

Pored visokog obrazovanja Dženifer je veliki ljubitelj konja i konjskih trka. Otac zbog velike pasije prema konjima ćerki je kupio imanje u Velingtonu na Floridi koje je koštalo oko 37 miliona dolara, pišu američki mediji.

Dženifer kao profesionalni džokej više puta se takmičila na prvenstvima u Americi i u razgovoru sa magazinom posvećenom konjima rekla je da joj je bilo teško da balansira sport i školu.

Pred kraj studiranja Bil i Melinda kupili su Dženifer stan 2017. godine u vrednosti pet miliona dolara koji je u blizini fakulteta.

Porodica je u januaru 2020. godine objavila da se Dženifer verila za Najela Nasara koji je zajedno sa Dženifer studirao na Stanfordu.

"Jedva čekam da provedem ostatak života sa njim", napisala je Dženifer na Instagramu.

Najstarija ćerka Bila i Melinde rekla je da koristi svoje privilegije kako bi pomogla drugima.

"Rođena sam u jako privilegovanoj porodici. Mislim da treba da koristimo takve prilike kako bi smo pomagali drugima u nadi da učinimo svet boljim mestom", rekla je Dženifer.

Inače, velika većina Gejtsovog bogatsva neće otići u ruke njegove dece, već u dobrotvorne organizacije.

Dženifer Gejts
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:23

KORAĆEVA NAULJILA SILIKONE I SAMO NJIH SNIMA! Starleti operacije nisu dovoljne: Stavila BRUTALAN filter i otišla na NARODNJAKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track