HARI I MEGAN OBJAVILI PRESLATKU FOTKU ARČIJA ZA NJEGOV 2. ROĐENDAN: Svet je oduševljen, ali su BRITANCI baš besni! (FOTO)
Foto: Profimedia

ne može se svima ugoditi

HARI I MEGAN OBJAVILI PRESLATKU FOTKU ARČIJA ZA NJEGOV 2. ROĐENDAN: Svet je oduševljen, ali su BRITANCI baš besni! (FOTO)

Pop kultura -

Megan Markl (39) i princ Hari (36) objavili su predivnu fotografiju svog sina Arčija Harisona Mauntbadena-Vindzora povodom njegovog drugog rođendana.

Fotografija mališana je objavljena na internet stranici Arčvel fondacije ovog para, a na njoj se vidi dečak, okrenut leđima, kako u rukama drži kanap sa nekoliko velikih balona u obliku srca i zvezda.

Arči Vindzor
foto: Profimedia

- Ove godine svet nastavlja svoj put prema oporavku od Kovida-19. Ipak, mnoge porodice još se bore sa učinkom ove pandemije. Dok su neka mesta na ivici oporavka, u mnogim delovima sveta zajednice nastavljaju da pate. Mi možda osećamo da je normalan život iza ugla, ali moramo se podsetiti da u velikom delu sveta, posebno u zemljama u razvoju, distribucija vakcine tek treba da počne - piše na sajtu..

- Ne možemo zamisliti bolji način da odamo počast rođendanu svog sina od pomoći zemljama i ljudima. Ako svi pokažemo saosećanje za one koje znamo i one koje ne poznajemo, možemo postići veliki učinak. Čak i mali doprinos može imati značajan efekt. Zajedno se možemo uzdići, zaštititi i brinuti jedni za druge - poručili su ispod objave.

Megan Markl, Arči
foto: Profimedia

Malog Arčija ne viđamo često, još otkako je bio beba, a njegov rođendan bio je posebna prilika. Da podsetimo, drugi rođendan su mu putem društvenih mreža čestitali i kraljica Elizabeta, princ Čarls, kao i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Britancima je zasmetalo što se detetu ne vidi lice, pa su svoje nezadovoljstvo pokazivali na društvenim mrežama.

"Zašto ne pokazujete njegovo lice? To je vrlo čudno", "Srećan rođendan Arči. Bilo bi lepo da povremeno vidimo tvoje lice", "Molite nas da doniramo u njegovu čast, a nećete ni pokazati njegovo lice", "Možemo li videti njegovo lice, to može biti bilo ko", bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

NOVI DETALJI SA SLAVE U TITELU: Orilo se na Đurđevdan kod Rodića, a ona je uzela mikrofon i zapevala CECIN hit (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track