ALEKSA BALAŠEVIĆ RASTUŽIO SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sin preminulog PANONSKOG MORNARA na očev rođendan uputio EMOTIVNU PORUKU!
Foto: Beta/Dragan Gojić, Ana Paunković

tuga velika

ALEKSA BALAŠEVIĆ RASTUŽIO SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sin preminulog PANONSKOG MORNARA na očev rođendan uputio EMOTIVNU PORUKU!

Pop kultura -

Naš čuveni kantautor Đorđe Balašević bi 11. maja proslavio 68 rođendan

Njegov sin Aleksa na Instagramu je objavio fotografiju sa ocem na kojoj mu daje poklon, a usledila je i emotivna poruka za rođendan.

"Kao što si rekao, život počne sa jednom svećom na torti, a završi sa jednom svećom bez torte. Život je ona crta između nekih nama bitnih brojeva i datuma, a večnost su one tri tačkice koje malo ko dopiše... Između ostalog ti si ih dopisao, odavno. Čisto da te podsetim na tvoj rođendan", napisao je Aleksa.

Aleksa Balašević, Đorđe Balašević, rođendan
foto: Printscreen/Instagram

Da podsetimo, slavni kantautor je preminuo 19. februara i ostavio svoje najbliže, porodicu i prijatelje, kao i poštovaoce njegovog lika i dela da tuguju.

Panonski mornar je sahranjen 21. februara na Novom groblju u Novom Sadu, a na večni počinak su ga ispratili supruga Olivera, ćerke Jovana i Jelena i sin Aleksa.

Novosađani takođe obeležavaju rođendan slavnog pevača i pesnika, što ispred njegove kuće, što na Trgu slobode.

Đorđe Balasevic, groblje, grob
foto: S. S.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:10

OBEĆAVAM TI PRIJATELJU: Vesić se potresnim govorom oprostio od svog prijatelja Brace, govor završio u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track