STRUGAROVA BIVŠA SE OGLASILA! Glumica Ivana Nikolić: Mog i Petrovog sina sam pripremila za dolazak brata!
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

PRINOVA

STRUGAROVA BIVŠA SE OGLASILA! Glumica Ivana Nikolić: Mog i Petrovog sina sam pripremila za dolazak brata!

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar nedavno je po drugi put postao otac i sa partnerkom Oljom dobio je sina kome su dali ime Ivo. Iako on nije želeo da priča na tu temu, već je srećnu vest samo potvrdio, njegova bivša supruga Ivana Nikolić, s kojom ima sedmogodišnjeg naslednika, otkrila je da je dečaka pripremila za novonastalu situaciju i dolazak brata.

Petar Strugar
foto: Printscreen TV Prva

Glumicu smo sreli na konferenciji za medije povodom predstave koje uskoro počinje da se igra u Beogradskom dramskom pozorištu, a u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen

- Igram ministarku kulture u totalitarnom društvu. Prikazaćemo kako se to društvo snalazi u sudaru sa demokratijom i šta znači demokratija. Za mene demokratija znači da ljudima u okruženju moram da dam slobodu, da se u mom prisustvu osećaju opušteno, da nemaju tenziju, da se osećaju slobodno u svakom, ljudskom smislu. Da ne zahtevate, da niste rigorozni, strogi, da ne sudite ljudima s kojima se viđate, da imate empatiju - počela je Ivana, a na pitanje da li i u vaspitanju njenog i Petrovog sina postoji demokratija, kroz smeh je poručila:

- Roditeljstvo da odvojimo od demokratije (smeh). Morate da budete dosledni. Prosto, deca moraju da znaju neke okvire svog sveta zato što im tako dajete sigurnost - kaže Ivana.

Na pitanje kako je njihov naslednik prihvatio novog člana porodice, brata kojeg mu je podario otac, Ivana kaže da su ga na to pripremili u skladu s njegovim godinama.

Petar Strugar
foto: Printscreen TV Prva

- Već je dobio batu. Pa dobro, to su sad neke... Da vam prepričavam privatni život, nekako mi to nema smisla. Ali mislim da decu ne treba lagati, da ih treba pripremiti u skladu s njihovim stepenom razumevanja sveta u tom trenutku - završila je Ivana.

Podsetimo, Petar i Ivana su se venčali 2013. godine na intimnoj ceremoniji, a u junu 2014. postali su roditelji dečaka. Tačku na brak su stavili 2015. godine, a ostali su u dobrim odnosima, o čemu su u više navrata oboje govorili.

Kurir.rs/Anastasija Čanović

Bonus video:

02:21

STRUGAROV BEG: Pogledajte reakciju glumca na pitanje o incidentu na salašu (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track