BJELA JE BIKOVIĆU SASUO ISTINU U LICE: Nemaš šarma! Miloš otkrio sve detalje sa snimanja MONTEVIDEA i šta mu je bilo NAJTEŽE
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

izvukao najbolje iz njega

BJELA JE BIKOVIĆU SASUO ISTINU U LICE: Nemaš šarma! Miloš otkrio sve detalje sa snimanja MONTEVIDEA i šta mu je bilo NAJTEŽE

Pop kultura -

Miloša Bikovića u zvezde je vinula uloga Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video", reditelja Dragana Bjelogrlića, a glumac se sada prisetio početka saradnje sa Bjelom.

Miloš Biković je ispričao da mu je Bjelogrlić određene stvari tada zamerao, a mladi glumac je dao sve od sebe da ispuni njegove zahteve, te naveo da je kroz takvo iskustvo zapravo dobio podstrek za dodatni trud.

- Prvo mi je Dragan rekao: "Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu". Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: "Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog", posle je još i tvrdio da nemam šarma i da je najveći problem: "Ne znaš da igraš fudbal". I onda sam ja, osim treninga koji smo imali svi kolektivno, imao i sam treninge, sam sa loptom, a i individualne sa trenerom - ispričao je Biković u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

Dragan Bjelogrlić
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track