BRANISLAV LEČIĆ IZVEO NOVU DEVOJKU NA VEČERU! Mlađa od glumca 30 godina, a posle paste i krigle piva, Leka je odveo u stan
Foto: Kurir

izašao iz ilegale

BRANISLAV LEČIĆ IZVEO NOVU DEVOJKU NA VEČERU! Mlađa od glumca 30 godina, a posle paste i krigle piva, Leka je odveo u stan

Pop kultura -

Krajem marta kao bomba je eksplodirala vest da je glumac Branislav Lečić pre devet godina silovao svoju mlađu koleginicu i tada prijateljicu s kojom je sarađivao na predstavi Danijelu Štajnfeld.

Nakon saslušanja u policiji i ispitivanja na poligrafu koji je prošao, a za čiji ishod se pohvalio na društvenim mrežama, Leka se povukao iz medija. Ali po svemu sudeći, on živi nesmetano i punim plućima, kao mladić.

Branislav Lečić
foto: Ata Images

Naime, poznati glumac uslikan je u centru Beograda na romantičnoj večeri sa damom koja je gotovo 30 godina mlađa od njega.

U kamernoj atmosferi, za stolom za dvoje, Leka i javnosti zasad nepoznata devojka večerali su pastu, a obrok su nakon toga zalili pivom iz krigli od skoro litre. Vreme u restoranu koji se nalazi ispred glumčevog stana proveli su ćaskajući, razmenjujući nežne poglede uz povremene dodire ruku i maženje dlanova. Dok je on pušio tompus, njegova nova izabranica nikotinsku zavisnost utaživala je običnom cigaretom. Račun je platio on i to karticom.

Nakon večere krenuli su u njegov stan, a sve vreme držali su se za ruke ne mareći za radoznale poglede prolaznika.

Branislav Lečić
foto: Ata Images

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:11

Branislav Lečić ulazi u zgradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track