VESNA ČIPČIĆ I CECA BOJKOVIĆ NERASKIDIVO SU POVEZANE: Glumice nisu samo koleginice, malo ko zna šta ih još SPAJA!
Foto: Sonja Spasić, Dragan Kadić

NE ZNAJU SVI DETALJE

VESNA ČIPČIĆ I CECA BOJKOVIĆ NERASKIDIVO SU POVEZANE: Glumice nisu samo koleginice, malo ko zna šta ih još SPAJA!

Pop kultura -

Legendarne glumice Svetlana Bojković i Vesna Čipčić jedne su od omiljenih na domaćoj sceni, a mali je broj onih koji znaju da ove dve umetnice, osim što su koleginice, spaja posebna veza.

One su velike prijiteljice iza scene, ali i kume, i to dvostruke jer je Svetlana krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Anju, koja je u drugom stanju, i sina Ivana.

Svetlana Ceca Bojković
foto: Sonja Spasić

Glumice su svoje prijateljstvo prenele i na decu, naročito na svoje naslednice, glumice Anju Alač i Katarinu Žutić koje se takođe druže, te nije strano da na mrežama osvane i poneka zajednička fotka sa okupljanja.

Svetlana Bojković je svojevremeno govorila o prijateljstvu u glumačkom svetu i spomenula svoju kumu Vesnu Čipčić:

"U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što 'zagađuje' dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na 'simbiozu', računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom i još mnogo njih", istakla je svojevremeno glumica za domaće medije.

Vesna Čipčić
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ/Mondo

Bonus video:

00:15

SVETLANA BOJKOVIĆ PROSLAVILA 73. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a OVAJ detalj na torti je svima zapao za OKO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track