ČUVENA KASANDRA POSLALA JAVNU PORUKU NOVAKU ĐOKOVIĆU: Posle pobede objavila njegovu fotku i uputila reči koje su zapalile SRBIJU
Foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

HIT NE MREŽAMA

ČUVENA KASANDRA POSLALA JAVNU PORUKU NOVAKU ĐOKOVIĆU: Posle pobede objavila njegovu fotku i uputila reči koje su zapalile SRBIJU

Pop kultura -

Koraima Tores koju je u Srbiji proslavila uloga legendarne Kasandre, nikada nije krila koliko voli našu zemlju, ali i svest o uspehu koji je ostvarila kod srpske publike.

Više puta do sada je isticala da su Srbi prijatan i ljubazan narod, a sada svoju ljubav potvrdila i javnom čestitkom koju je putem svog Instagrama uputila Novaku Đokoviću nakon jučerašnje pobede na Rolan Garosu.

Koraima Tores, kasandra
foto: printScreen Jutjub

Ona je na storiju podelila Novakovu fotku uz srdačnu čestitku:

"Bravo!", napisala je čuvena Kasandra.

Podsetimo, Koraima Tores je jednom prilikom Srbiju posetila sa kolegom Henrijem Sotom koji je u seriji igrao Randua. Nedavno se prisetila boravka u našoj zemlji:

"Bili smo tako srećni jer je bilo poput sna, mogli smo da osetimo ljubav, toliku emociju svih ljudi, čini mi se da sam bila uzbudjenija od njih. Bio je to nezaboravan trenutak", poručila je i istakla da su naše žene "lepe, a da svi ljudi zrače iznutra i da su puni emocija i poštovanja".

Koraima Tores, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

SRPSKA GLUMICA SE SNIMALA BEZ MAJICE: Zavodljivo igrala i uvijala se uz zvuke poznatog hita, a muškarcima se ubrzao PULS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track