MILIONERKA OD 16. GODINE VOLI JEDNOG ČOVEKA, UDALA SE U VENČANICI OD MILION €: Sada su uhvaćeni zajedno, sve pršti od strasti!
Foto: Profimedia

paparaco

MILIONERKA OD 16. GODINE VOLI JEDNOG ČOVEKA, UDALA SE U VENČANICI OD MILION €: Sada su uhvaćeni zajedno, sve pršti od strasti!

Pop kultura -

Viktorija Svarovski, naslednica imperije Svarovski vredne više milijardi dolara, uslikana je na plaži sa suprugom Venerom Mercom.

Naime, oni su uživali na plaži, a paparaci su ih uhvatili dok su razmenjivali nežnosti.

Nemica je pokazala izvajano telo u klasičnom crvenom bikiniju, a očigledno je da se strasti između nje i njenog 16 godina starijeg supruga još nisu smirile, premda su zajedno više od decenije.

Viktorija Svarovski
foto: Profimedia

Zanimljivo je da se Viktorija zabavljala sa Vernerom, koji je inače finansijski mogul, još od tinejdžerskih dana - odnosno od 2010. godine.

Oni su se venčali 2017. godine na luskuznom italijanskom rizortu Portopikolu.

Venčanje je trajalo tri dana, a podrazumevalo je ekstravagante večere i plesne zabave, te najskuplju hranu i piće i naravno - zvanice su nosile najskuplju odeću.

Viktorija Svarovski
foto: Profimedia

Viktorija je nosila neverovatno glamuroznu venčanicu vrednu milion dolara koja je na sebi imala oko 500 hiljada Svarovski kristala i težila je otprilike 45 kilograma.

Inače, ova Nemica je u tinejdžerskim i ranim 20-im imala uspešnu muzičku karijeru, a 2014, je čak nastupala na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, a 2010. snimila je muziku za holivudski film "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader".

Danas je Viktorija posvećena televizijskoj karijeri - voditeljka je takmičarskog šoua "Let’s Dance". Takođe, ona je i influenser - na Instagramu je prati gotovo pola miliona ljudi, a ona sarađuje sa brojnim poznatim brendovima.

Viktorija Svarovski
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

CECA ODUVALA SVEĆICE SA RASKOŠNE TORTE I ZAMISLILA ŽELJU: Dečko Bogdan sve vreme pored nje, slavi se do ZORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track