UNIŠTIĆEŠ NAM LOZU! Porodica milijardera godinama se protivi i vređa snaju, sada im je PRVI PUT javno ODGOVORILA!
Foto: Profimedia

nece više da ćuti

UNIŠTIĆEŠ NAM LOZU! Porodica milijardera godinama se protivi i vređa snaju, sada im je PRVI PUT javno ODGOVORILA!

Pop kultura -

Iako se porodila pre samo tri meseca, slavna lepotica Karli Klos, svojom figurom već mami uzdahe i poglede svih. Ona je nedavno fotografisana sa suprugom, Džošuom Kušnerom, preduzetnikom milijarderom koji je preko svog brata, Džareda Kušnera ušao i u porodicu Tramp.

Karli Kols i Džošua Kušner
foto: Profimedia

Karli Klos ima svega 28 godina i ozbiljnu manekensku karijeru iza sebe koja je počela kada je imala 17 godina. Svrstavala se u top 30 modela 2000-ih godina, a iza sebe ima čak 40 naslovnih strana Voga. Međutim, dok joj na poslovnom planu sve ide od ruke, na privatnom baš i nije tako, Karli nije prihvaćena od strane porodice svog muža.

Karli Kols
foto: Profimedia

Ona i Džošua venčali su se 2018. godine, a ona je zbog njega promenila veru i prešla u judaizam. Ipak, njegovi roditelji, ali i ostatak rodbine, i dalje ne prihvataju snaju i otvoreno govore da misle da Karli nije dovoljno dobra za milijardera. Iz tih razloga je Džošua Karli upoznao sa porodicom tek neposredno pred venčanje, iako su se zabavljali šest godina pre toga. Glavna zamerka Kušnerovih odnosila se na verosipovest, ali smatrali su i da će im "jedan Viktorijin anđeo i model donjeg veša uništiti čitavu lozu".

Karli Kols i Džošua Kušner
foto: Profimedia

Pored toga, imali su i druge zamerke. Tako je Džared u javnosti izjavio da smatra da "Karli nije previše pametna" a nazvao ju je i "šiksom", pogrdnom rečju kojom se označavaju žene koje ne pripadaju judaizmu.

Ipak, Karli je izjavila da ni u jednom trenutku nije požalila što je ušla u brak sa Džošuom.

- Pratila sam svoje srce i udala se za čoveka kog volim, uprkos svim komplikacijama koje se događaju - izjavila je ona.

Nikada nije javno odgovarala na prozivke svoje tazbine, a prvi put javno im se suprotstavila nedavno, nakon predsedničkih izbora na kojima je Džo Bajden pobedio Donalda Trampa.

- Prihvatanje rezultata legitimnih demokratskih izbora je patriotski, a odbijanje da se to uradi i podsticanje nasilja je antiamerički - napisala je na Tviteru.

Džerad Kušner i Donald Tramp
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A)

00:14

CECA PEVALA NOLETU I JELENI: Procurili snimci sa privatne proslave!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track