VEDRANA RUDAN SE RAZVELA POSLE 30 GODINA BRAKA, A SADA SE UDAJE ZA 16 GODINA MLAĐEG? Otkrila detalje venčanja, ali i tačan DAN!
Foto: Damir Dervišagić

PUNA ŽIVOTA

VEDRANA RUDAN SE RAZVELA POSLE 30 GODINA BRAKA, A SADA SE UDAJE ZA 16 GODINA MLAĐEG? Otkrila detalje venčanja, ali i tačan DAN!

Pop kultura -

Književnica Vedrana Rudan (71) na svom blogu pisala je o razvodu, ali i o novom izabraniku za kog će se navodno udati sledećeg utorka.

Jovana Joksimović, Vedrana Rudan
foto: Printscreen/K1

Vedrana Rudan napisala je da se od bivšeg muža razvela nakon 30 godina braka, kao i da je tu odluku donela nakon što su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različite interese.

- Jednoga su dana rekli, nema korone. Otišla sam u grad i kupila sedam torbi i privezak za ključeve, ručni rad, u obliku torbe. Popi**eo je. Rekao je da patim od torbatitisa. Moj, hvala bogu bivši muž, uvek je bio duhovit kad je trebalo po meni sr***. Rekla sam: "Dosta! Dosta mi je tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čoveče! Umesto da se posvetiš meni ti dane provodiš u privatnim klinikama. Majmune, jedini si u gradu koji u privatnoj klinici imaš popust". Odselio se u kuću pokojnih roditelja, ja sam ostala u našoj - napisala je Rudan u svom blogu.

Kako sama navodi, njen novi izabranik je mlađi od nje 16 godina, a otkrila je da u utorak staju na ludi kamen.

"Moj budući muž, sasvim je drugi čovek. Od mene je mlađi šesnaest godina, svi muškarci stariji od mene su ili pokojni ili nepokretni ili čekaju u privatnim ambulantama na termin za menjanje oba kuka. Lik je pun života", napisala je ona između ostalog i otkrila kada će se venčati.

"Ovog ćemo utorka pripremiti svadbu u opatijskom parku, tamo pokraj crkvice. Nemojte nikome reći. On će na nogama imati one ljubičaste cipele koje sam mu kupila, kupila sam mu i ljubičasto odijelo na prugice i crnu košulju i zelenu kravatu na sitne tačke, ja ću biti u crnoj venčanici koja će biti u skladu sa njegovom košuljom", napisala je ona.

Vedrana Rudan
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:35

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA IZ PORODILIŠTA U CIK ZORE! Novopečena mama se ne odvaja od MEZIMICE Mije, a evo šta je PORUČILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track