ŠEHEREZADA I SULEJMAN ČEKAJU ĆERKU: Glumica organizovala ZABAVU na kojoj je otkrila pol bebe! Ostvarila joj se ŽELJA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Srećna

ŠEHEREZADA I SULEJMAN ČEKAJU ĆERKU: Glumica organizovala ZABAVU na kojoj je otkrila pol bebe! Ostvarila joj se ŽELJA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada i njen kolega i suprug Halit Ergenč, kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog, postaće roditelji po treći put.

Berguzar Korel, Halitom Ergenčom
foto: Printskrin Instagaram

Dok su turski mediji pisali da je brak glumačkog para u krizi, te da se razvode, njih dvoje su radili na prinovi. Šeherezada i Sulejman su srećne vesti podeli putem Instagrama nedavno, a sada su otkrili pol bebe. Glumica je organizovala zabavu otkrivanja pola, a kada je saznala da čeka devojčicu bila je presrećna.

Šeherezada je objavila fotografiju torte sa ukrasom u obliku bebe sa roze vencem, a priznala je da "Bog zna koliko je to želela".

Berguzar Korel, Sulejman Veličanstveni
foto: Profimedia

Berguzar i Halit već imaju sinove Alija i Hana. Par se venčao 2009. godine, a iako danas žive u idili, njihov brak popratilo je i nekoliko skandala zbog glumičinih navodnih ljubomornih ispada

Kurir.rs/ Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track