NJOJ SU DALI ETIKETU LEPOTICE EPSKIH RAZMERA! Razvela se 2 puta i zavisnost od opijata ju je UPROPASTILA, a danas ne liči na SEBE!
Foto: Profimedia

propala

NJOJ SU DALI ETIKETU LEPOTICE EPSKIH RAZMERA! Razvela se 2 puta i zavisnost od opijata ju je UPROPASTILA, a danas ne liči na SEBE!

Pop kultura -

Američka glumica Heder Loklir (59) je najpoznatija po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place".

Naša publika je zna i iz serije "Spin City".

Heder Loklir, Dinastija
foto: Profimedia

Nazivali su je "lepoticom epskih razmera", bila je četiri puta nominovana za Zlatni Globus, a danas je meta tabloida i paparaca jer svoj život ne može da dovede u red.

Postoje dva tipa poznatih ličnosti - oni koji pate u samoći i ne izlaze u javnost da bi prosvetlili publiku svojim greškama i ovi drugi koji upravo sve to rade. Heder spada u ovu prvu kategoriju.

Američka miljenica imala je karijeru u svojim rukama i držala je čvrsto sve do početka 21. veka. Producenti je više nisu zvali, u medijima je ostala "samo" zvezda serije "Melrose Place" i žena kojoj su zavidele druge žene.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Loklir je bila udata za Tomija Lija od kog se razvela 1993. godine, a onda se ponovo udala za gitaristu Bona Džovija - Ričija Samboru. Posle razvoda od drugog supruga 2006. godine počeli su problemi.

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Paparaci su nedavno fotografisali Heder. Opet vidimo još jednu nezadovoljnu holivudsku ženu koja je u vrtlogu razvoda i ličnih problema promenila lični opis da bi se osećala srećnije. Heder Loklir nikad nije želela da priča za medije o problemima koji su je snašli, iako se nagađalo da je pokušala pre tri godine da se ubije.

Heder Loklir
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./BlicŽena)

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track