MAJKLU DAGLASU NARUŠENO ZDRAVLJE, ALI NE ODUSTAJE OD OVOG: Doktori upozoravaju da to može biti KOBNO, njegova žena OČAJNA!
Foto: Profimedia

ne planira da stane

MAJKLU DAGLASU NARUŠENO ZDRAVLJE, ALI NE ODUSTAJE OD OVOG: Doktori upozoravaju da to može biti KOBNO, njegova žena OČAJNA!

Pop kultura -

Glumica Ketrin Zita Džons (51) jako je zabrinuta za supruga Majkla Daglasa (76) jer on želi da se podvrgne novim estetskim operacijama.

Ketrin Zita Džouns, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Par se venčao pre 25 godina, a Majkl je priznao da se podvrgnuo fejsliftingu 2000. godine, nakon čega nije stao sa tretmanima pomlađivanja lica.

Kako sada navode izvori bliski paru, lekar mu je sugerisao da bi bilo pametno trajno prestati sa plastičnim operacijama iz zdravstvenih razloga, jer je u dobu od 76 godina.

Upravo ga supruga nagovara da prestane sa tretmanima i da prihvati prirodno starenje lica.

Da podsetimo, prema pisanju američkih medija, glumac se ovih dana nije osećao najbolje te je u njegovom domu bila policija i Hitna pomoć.

- Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Majklovo zdravlje, jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba lekarska pomoć - rekao je neimenovani insajder tada.

Majkl Daglas, Ketrin Zita Džons, vila
foto: Profimedia

Bliski izvori su ovom magazinu otkrili i da nije bio dobro po pitanju mentalnog stanja, ali detalje o tome šta se tačno dogodilo, mediji nisu dobili, iako se nagađa da se karantin uzrokovan pandemijom koronavirusa loše odrazila na njihov brak.

O njegovom stanju se pričalo nedavno, kada su prijatelji postali zabrinuti zbog mogućeg povrataka alkoholu, a svojevremeno se borio i sa rakom grla.

Majkl Daglas, Kirk Daglas
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

SLOBODA MIĆALOVIĆ PUSTILA GLAS! Glumica PEVA dok se sređuje, a NATAŠA NINKOVIĆ je snima: Oduševile sve na mrežama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja