PRELEPA NA OCA: Ćerka tragično nastradalog glumca Pola Vokera izrasla u pravu LEPOTICU! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepotica

PRELEPA NA OCA: Ćerka tragično nastradalog glumca Pola Vokera izrasla u pravu LEPOTICU! (FOTO)

Pop kultura -

Pol Voker, zvezda filma "Brzi i žestoki", poginuo je saobraćajnoj nesreći 2013. godine, kada je njegova ćerka Medou imala svega 14 godina.

Medou danas ima 22 godine, a oca se često priseća u objavama na Instagramu. Iako je u svesti mnogih i dalje devojčica koju je Pol Voker rado pokazivao, sada je ona mlada žena i uspešna manekenka.

Nedavno se pojavila na premijeri devetog nastavka franšize "Brzi i žestoki" koja je i proslavila njenog oca. U dugoj crnoj haljini sa zanimljivim izrezom na stomaku i diskretnim nakitom i šminkom, Medou je plenila neobičnom lepotom.

Na pragu 15. rođendana je Medou ostala bez oca, a dve godine nakon smrti oca, podigla je tužbu protiv Poršea, jer je nemačkog proizvođača sportskih automobila krivila za nesreću i smrt svog oca.

Medou je sa 28 godina potpisala ugovor s modnom agencijom "Women Management" pod čijim okriljem rade neke od najslavnijih manekenki današnjice.

Pol Voker
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A./ženablic)

Bonus video:

00:31

SJAJNA ATMOSFERA MEĐU KRALJICAMA: Dok se čeka rival u četvrtfinalu Danilović gledao kako padaju trojke sa pola terena VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja