BILI SMO DRUGARI, ZA MENE JE TO TUŽNA PRIČA! Evo kako je Gagi Jovanović odgovorio na optužbe da je ukrao hit RUŽO RUMENA!
Foto: Dado Đilas, Sonja Spasić

bili su prijatelji i kolege

BILI SMO DRUGARI, ZA MENE JE TO TUŽNA PRIČA! Evo kako je Gagi Jovanović odgovorio na optužbe da je ukrao hit RUŽO RUMENA!

Pop kultura -

Dragan Gagi Jovanović i Nebojša Ljubišić prijatelji su više od tri i po decenije, a sad je Ljubišić tužio kolegu zbog hita "Ružo rumena", koja je nastala još na akademiji.

Nebojša, naime, tvrdi da je kompletan autor muzike i dela teksta najpopularnije narodne pesme u Srbiji, a ne njegov kolega kako je zavedeno u Sokoju. Zbog čuvene pesme završili su na sudu.

Nebojša Ljubišić
foto: Sonja Spasić

I Dragan Gagi Jovanović je potvrdio naše otkriće, ali takođe nije bio bio previše raspoložen za priču.

- Ne bih komentarisao ceo slučaj. Za mene je to tužna priča. Bili smo drugari, ali vremenom se ljudi menjaju... - poručo je Jovanović.

Zajedno su diplomirali glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1990. u klasi profesora Milenka Maričića, a s njima su zajedno studirali Dejan Matić, Snežana Divac i Slobodan Ćustić.

Dragan Gagi Jovanović
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

01:39

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track