SRBIJA JE OBOŽAVALA GLUMICU KOJA JE SADA U CENTRU VELIKE AFERE: Ukrala muža TRUDNOJ drugarici, optužuju je da je lukava i OPASNA!
Foto: Profimedia

skandal

SRBIJA JE OBOŽAVALA GLUMICU KOJA JE SADA U CENTRU VELIKE AFERE: Ukrala muža TRUDNOJ drugarici, optužuju je da je lukava i OPASNA!

Pop kultura -

Kada čujete ime Majte Peroni, to ne znači mnogo, ali ako pogledate malo bolje ovu ženu ubrzo ćete shvatiti o kome je reč.

Svojevremeno je ova lepotica bila glavna zvezda latino sapunice "Napušteni anđeo" koja je tokom 2009. bila izrazito popularna i u Srbiji, a tumačila je ulogu mlade Maričuj.

Majte Peroni
foto: Profimedia

Partner u seriji bio joj je slavni Vilijam Levi, a par se do te mere dopao publici kraj malih ekrana da su već godinu dana kasnije snimili novu telenovelu "Trijumf ljubavi". Nakon toga, Majte je snimila još nekoliko sapunica, ali je okrenula leđa ovakvim projektima s ciljem da se probije i na inostrano tržište.

Prvu veću ulogu van granica Meksika imala u erotskom trileru "Dark Desire" koji je prošlog leta prikazan na najvećoj strimig platformi.

Majte Peroni
foto: Profimedia

I dok ova crnokosa lepotica na malim i velikim ekranima uglavnom glumi žene koje su u središtu neke intrige, ni njen lični život nije daleko od scenarija za neku sapunicu! Nedavno se Majte našla u centru skandala koji trese meksički šoubiznis - etiketirana je kao "bezočna preljubnica".

Naime, ova 38-godišnja glumica godinama je bila u vezi sa muzičkim producentom Kokom Stambukom, no meksički mediji tvrde da je uništila ova odnos preljubama. Da sve bude zamršenije Majte je svog doskorašnjeg partnera navodno prevarila sa mužem svoje bliske prijateljice.

Majte Peroni
foto: Profimedia

Mediji tvrde da je reč o producentu meksičkog jutarnjeg programa Andresu Tovaru koji je u braku sa glumicom Klaudijom Martin sa kojom se Majte inače druži. Magazin "TV Notes" piše da je Majte ta koja je inicirala zbližavanje i da se sve ubrzo pretvorilo u tajnu romansu, a sve to potvrdila je i Klaudija.

"Očigledno je pao na čari i koketiranje Majte. Počela je da ga zavodi, a sav umetnički svet zna za njen "modus operandi" i da voli da flertuje sa muškarcima. Najgore od svega je što joj je njegova supruga prijateljica. Ne znam kako je to mogla da joj uradim", rekao je dobro upućen izvor.

(Kurir.rs/A.M./BlicŽena)

Bonus video:

00:11

TAMARA ĐURIĆ POKAZALA TRBUŠNJAKE 6 MESECI POSLE POROĐAJA! Starleta objavila snimak iz bazena u kupaćem i zapalila Instagram!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja