PRVE FOTKE KAMERON DIJAZ SA ĆERKOM: Povukla se iz glume kako bi se posvetila porodici, a devojčica je prava mamina kopija! (FOTO)
Foto: Profimedia

paparaco

PRVE FOTKE KAMERON DIJAZ SA ĆERKOM: Povukla se iz glume kako bi se posvetila porodici, a devojčica je prava mamina kopija! (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Kameron Dijaz otkrila je početkom 2020. godine da je sa rokerom Bendžijem Madenom dobila ćerku Radiks, a sada je tročlana porodica prvi put uslikana zajedno.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Poznata holivudska glumica Kameron Dijaz, povukla se iz sveta glume još pre nekoliko godina iako joj uloga nije manjkalo. Tada je kao razlog navela to što je želela da se posveti porodici dalje od svetla reflektora i crvenih tepiha.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma sreću je našla uz rokera Bendžija Madena (42), a početkom 2020. godine, šokirala je javnost informacijom da su postali roditelji.

O njenoj trudnoći šuškalo se mesecima, iako zapravo i dalje nije poznato da li je glumica ta koja se porodila, ili su ćerkicu dobili zahvaljujući surogat-majci.

Kameron Dijaz, ćerka
foto: Profimedia

Međutim, iako svoju intimu kriju od očiju javnosti, paparaci su ih konačno uslikali zajedno u javnosti, a fotografije su brzinom svetlosti obišle svet.

Par je uslikan dok su napuštali svoju vilu u Los Anđelesu da bi doručkovali u restoranu, a tom prilikom bili su ležerno obučeni, a Kameron je ta koja je ćerkicu sve vreme nosila.

Svi su saglasni - mala Radiks je slika i prilika slavne majke.

Po pitanju roditeljstva glumica nikad nije želela previše da komentariše. Jedino je otkrila da je njen muž divan otac i da se oseća srećno jer joj je uvek pri ruci, a na kraju dana dobije vreme za sebe dok on pazi na njihovu ćerku.

Kako stvari stoje, ne planira ni da se u skorije vreme vrati u svet glume, barem dok Radiks ne napuni još koju godinu.

Kameron Dijaz, ćerka
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track