UDALA ZA 32 GODINE STARIJEG MULTIMILIONERA: Nećaka princeze Dajane izgovorila sudbonosno DA u luksuznom DVORCU sa pogledom na Rim!
Foto: Profimedia

raskošno

UDALA ZA 32 GODINE STARIJEG MULTIMILIONERA: Nećaka princeze Dajane izgovorila sudbonosno DA u luksuznom DVORCU sa pogledom na Rim!

Pop kultura -

Bratanica princeze Dajane, Ledi Kiti Spenser udala se za multimilionera Majkla Luisa na raskošnoj ceremoniji u Italiji.

Kiti Spenser
foto: Profimedia

Proslavljena 30-godišnja manekenka i njen 32 godine stariji izabranik razmenili su zavete u vili Aldobrandini u Fraskatiju, a reč je o zapanjujućem seoskom dvorcu sa prelepim pogledom na Rim.

Inače, ovaj tajkun iz Južne Afrike je čak pet godina stariji od oca svoje izabranice. Međutim, razlika u godinama njima očigledno ne predstavlja problem - praktično su nerazdvojni i nikada nije bilo spekulacija o njihovom odnosu.

Kiti Spenser
foto: Profimedia

Lepa plavuša blistala je u čipkastoj venčanici inspirisanoj viktorijanskom erom sa visokom kragnom, istaknutim strukom i puf rukavima, a ceo izgled upotpunio je ogroman glamurozan veo.

Lejdi Kiti nikada nije javno govorila o svom novopečenom suprugu, a par je prvi put viđen zajedno u avgustu 2019. godine u letovalištu Sen Tropeu.

Podsetimo, sada već gospođa Luis bavi se modelingom, a studirala je istoriju umetnosti i italijanski jezik u Firenci. Ona je aktivna i na polju društvenog aktivizma i humanitarnog rada - Kiti je deo britanske inicijative koja sakuplja novac za beskućnike i decu kojoj je potrebno lečenje.

Inače, Majkl Luis već ima jedan brak ia sebe i iz njega troje odrasle dece.

Kiti Spenser
foto: Profimedia

Ovde možete pogledati kako izgleda venčanica Ledi Kiti Spenser.

Kurir.rs/A.A./dailymail

Bonus video:

01:28

SPREMA SE SVADBA? Rialda OTKRILA PLANOVE za budućnost sa Kenanom! Zajedno se useljavaju u stan, pa spomenula i PRSTEN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track