STROGRA PRAVILA ZA MAME I BEBE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Evo šta im nikako nije dozvoljeno u TRUDNOĆI i šta je Megan prekršila!
Foto: Profimedia

nameću im se norme

STROGRA PRAVILA ZA MAME I BEBE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Evo šta im nikako nije dozvoljeno u TRUDNOĆI i šta je Megan prekršila!

Pop kultura -

U kraljevskoj porodici postoje mnoga pravila koje ne možemo ni da zamislimo. Od rođenja im se nameću norme poput načina odevanja, sedenja, ishrane, odlazaka u inostranstvo.

Posebna pravila važe i za sve iz kraljevkse porodice kada je reč o prinovi u porodici i tokom trudnoće, piše Marieclaire.

Kraljevska porodica
foto: Profimedia

Mame iz kraljevske porodice moraju da se pridržavaju određenih pravila. Dok ceo svet iščekuje da Megan Markl i princ Hari predstave javnosti malenu Lilibet Dijanu, neki nagađaju da su već prekršili neke od ovih pravila.

Tipično je da je kraljica Elizabet prva koja zna da li neki član kraljevske porodice očekuje ili kada će se roditi. U stvari, Vill je čak koristio šifrovanu telefonsku liniju da pozove Elizabet.

Često kraljevske porodice i sami ne saznaju pol svog deteta - a ako to učine, vesti definitivno ne objavljuju javno.

Kraljevska porodica
foto: Profimedia

Uopšteno govoreći, kraljevska porodica najavljuje svoju trudnoću javnosti oko 12 nedelja. Značajan izuzetak napravljen je kada je Kejt Midlton bila trudna sa princem Louisom i odlučila je to objaviti ranije nego obično, jer je patila od teških jutarnjih mučnina.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kada očekuju kraljevske porodice, imaju tendenciju da ograniče putovanje i odvraćaju ih od međunarodnih putovanja, navodi Metro UK. To naravno ne znači da je potpuno zabranjeno. Na primer, Megan je tokom trudnoće imala zvanične kraljevske posete Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju, Tongi i Maroku.

Dekolte je uvek kraljevsko ne-ne (Diana je čuveno nosila „torbe za dekolte“ - male kvačila kojima bi mogla da pokrije grudi u odeći nižeg kroja), a to važi i tokom trudnoće. Budući da ženske grudi rastu tokom trudnoće, to znači mnogo visokih dekoltea i skromnih kaputa za kraljevske žene koje očekuju.

Kraljevska porodica
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:04

NOVA TETOVAŽA FRANA PUJASA: Rijaliti učesnik ceo je prekriven crtežima, a sada ima NOVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track