DVE STVARI POVEZUJU MIRU ADANJU POLAK I KIJU KOCKAR! Malo ko zna čime su se one bavile pre nego što su postale TV zvezde
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Da li ste znali?

DVE STVARI POVEZUJU MIRU ADANJU POLAK I KIJU KOCKAR! Malo ko zna čime su se one bavile pre nego što su postale TV zvezde

Pop kultura -

Jedna od najboljih srpskih novinarki Mira Adanja Polak, pre nego što je dobila posao na televiziji, radila je kao stjuardesa nacionalne kompanije JAT.

- Imala sam 26 godina. Radila sam taj posao samo šest meseci. Već sam diplomirala psihologiju, znala nekoliko jezika i bila primljena. Želela sam da naučim kako da za najmanje vreme obavim što više poslova, a da slobodno vreme naučim da koristim što racionalnije. To što sam tada naučila primenjujem i danas. Niko ne može brže da se obuče i spremi od mene - otkrila je Mira na svom sajtu.

Prvi zarađeni novac potrošila je na jedan mali tepih koji i danas ima, jedan stočić i na komplet čaša neobičnog oblika. Jednom prilikom je čak i svom ocu usred zime iz Rima donela korpu crvenih trešanja.

Mira Adanja Polak
foto: Dragan Kadić

Kija Kockar je radila u JAT, a na jednom letu nije joj bilo ni malo prijatno.

- Desilo se da u nam javili da se nalazi bomba u avionu, odmah su nas evakuisali i pretražili letelicu. Nisu našli bombu, ali ja nisam bila baš uverljiva... Ja sam se opraštala, već sam okrenula moje da se oprostimo - ispričala je jednom prilikom Kija scene sa nemilog događaja.

Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track