OVO JE SIN SEKE SABLIĆ: Od majke nasledio talenat, školovao se u INOSTRANSTVU, a evo i čime se bavi naslednik čuvene glumice! FOTO
Foto: Marina Lopičić

ISKRENO

OVO JE SIN SEKE SABLIĆ: Od majke nasledio talenat, školovao se u INOSTRANSTVU, a evo i čime se bavi naslednik čuvene glumice! FOTO

Pop kultura -

Sin naše proslavljene glumice Seke Sablić od majke je nasledio talenat za umetnost, ali i crte lica.

Sa svoje 34 godine rodila je svog sina jedinca, Stefana, i kako navodi, bila je stroga majka. Ipak, godinama se sve promenilo, njena najveća slabost oseća se prema njegovim naslednicama, a kako kaže, Stefan ima veliki udeo u njenoj bogatoj karijeri.

Seka Sablić
foto: Printscreen/Premijera

Glumica Jelisaveta Seka Sablić, rado je govorila o svom najvećem ponosu - sinu Stefanu, koji je prilično nadaren za umetnost i korača sličnim putem kao njegova majka.

Naime, Stefan Sablić je pozorišni reditelj po struci, a postdiplomske studije je završio u Tel Avivu i radio je u laboratoriji za reditelje u centru Linkoln u Njujorku.

Osim što je veliki deo života posvetio usavršavanju i obrazovanju, Stefan je vrlo posvećen i pažljiv otac sinu Leonu, koji je takođe i Sekina velika životna snaga.

- Mnogo volim svog unuka, videćemo da li će naslediti na mene glumački talenat. Šarmantan je, voli humor i uz to je duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na babu, on im odgovori: “Ne, biću valentolog” - rekla je glumica o unuku.

Glumica je, takođe, često govorila o sinu sa izrazitim ponosom i divljenjem, te je jednom prilikom otkrila i kakav odnos imaju.

- Ja sam veliki profesionalac i mislim da i moj sin Stefan ide istim putem. Sigurna sam da je veoma ozbiljan i verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se i da se ne mešam, mada mada verujem da ga potajno špijuniram i kontrolišem. Ali i on ima mnogo poverenja u mene pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Čuti i sasluša sve šta kažem, a dalje je na njemu - govorila je Seka svojevremeno.

Inače, Stefan, pored svog talenta, dug vremenski period nije mogao da pronađe posao, što je posebno teško palo glumici, koja nije mogla da mu pomogne.

- Stefanu nisu potrebni saveti, potrebno mu je dati posao koji nema i koji se teško dobija. Mislim da je polako i odustao da se bori, da imam neke moći, pomogla bih mu - rekla je glumica.

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

01:49

SEKA SABLIĆ PROSLAVILA 79. ROĐENDAN! Kolege joj priredile iznenađenje, a njena reakcija je HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track