Najnovije vesti

ĆUTI, NE BRUKAJ SE! Pratioci isprozivali BIKOVIĆEVU BIVŠU iz RUSIJE: Da si se bavila SVOJOM KARIJEROM bila bi mu ZANIMLJIVIJA!
Foto: Printscreen/Instagram

haos na mrežama

ĆUTI, NE BRUKAJ SE! Pratioci isprozivali BIKOVIĆEVU BIVŠU iz RUSIJE: Da si se bavila SVOJOM KARIJEROM bila bi mu ZANIMLJIVIJA!

Pop kultura

Ruska plesačica Arina Vološina putem svog Instagram profila objavila je da je raskinula s Milošem Bikovićem s kojim je godinu dana bila u vezi.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram/bikovic

Javnosti se obratila podužom porukom uz njihovu zajedničku fotografiju, nakon čega se oglasila i glumica Barbara Tatalović, druga bivša devojka srpskog glumca, a sada su reč dobili pratioci na društvenim mrežama, piše Mondo.

Arinin post o raskidu nije izazvao toliko pažnje koliko izjava da "zbog njega nije imala život".

Arina je, između ostalog, napisala: "Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo".

Miloš Biković, Arina Vološina, Barbara Tatalović
foto: Instagram

Usledela je podrška glumice Barbare Tatalović koja je takođe bila s Bikovićem u vezi,a onda su pratioci mlade Arine izneli svoje mišljenje na njenom Instagramu.

"Nerazumno dugačak post o svemu i ničemu", glasio je jedan komentar ruskog fana lepe plesačice, dok je drugi pratilac napisao:

"Zašto je bilo potrebe da živiš njegov život? Da si se razvijala, bavila sopstvenom karijerom bila bi mnogo zanimljivija tom čoveku. Tada bi rezultat, možda, bio drugačiji. Ovo ti je dobra životna lekcija. Najvažnije je iz toga izvući prave zaključke. Ljubav i nepotrebna briga mogu da udave čoveka. Tvoj, najblaže rečeno emotivni post samo je potvrda da nisi zrela za vezu s takvom osobom. Pusti ga i ne sramoti se".

Arina je "popila" kritiku i zbog toga što je, navodno, želela da svi znaju za njihovu vezu.

"Osoba koja voli ne želi da prikupi stotine komentara u vezi svojih iskustava. Miloš jednostavno ne reklamira svoje veze, to je svima poznato", pisala je jedna Ruskinja, dok je druga upitala "šta je na kraju problem", pošto ne može jasno da zaključi iz njenog posta:

"Godinu dana je bio protiv reklamiranja veze? Kakvo kasno paljenje u osobi koja je izdržala godinu dana, patila... ili je problem u nečem drugom? Toliko si žurila da objaviš post da uopšte nisi razmišljala o tome i na kraju je sve ispalo i glupo i ružno i smešno".

Naravno, na Arininom Instagramu su se pojavili i komentari srpskih pratilaca, među kojima su uglavnom oni tipa: "Srpkinje imaju više šansi".

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Mondo

Bonus video:

MILOŠ BIKOVIĆ OKUPAN U ZNOJU, SKINUO SE I OBJAVIO VRELI SNIMAK: Niko nije ostao RAVNODUŠAN na OVE kadrove! (VIDEO)
00:06

MILOŠ BIKOVIĆ OKUPAN U ZNOJU, SKINUO SE I OBJAVIO VRELI SNIMAK: Niko nije ostao RAVNODUŠAN na OVE kadrove! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja