NIJE JELENA JEDINA STARIJA DAMA KOJA JE OPČINILA MARIĆA: Glumac je zbog prve bio užasno BESAN, a evo ko je DRUGA! VOLI ISKUSNIJE
Foto: Nemanja Nikolić

MILJENIK LEPŠEG POLA

NIJE JELENA JEDINA STARIJA DAMA KOJA JE OPČINILA MARIĆA: Glumac je zbog prve bio užasno BESAN, a evo ko je DRUGA! VOLI ISKUSNIJE

Pop kultura -

Milan Marić postao je veoma brzo miljenik žena, a njegov privatni život oduvek intrigira javnost. Ponovo je u žiži javnosti pošto je otkriveno da je u vezi sa 17 godina statijom Jelenom Pavlović, bivšom direktorkom jedne velike kompanije, koja je navodno ostavila porodicu zbog glumca.

Izgleda da Milan voli starije žene budući da mu Jelena nije jedina devojka koja ima poprilično više godina od njega.

Malo ko zna da je Milan Marić krajem 2014. godine uplovio u emotivnu vezu sa 18 godina starijom koleginicom iz Hrvatske Ninom Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

U vezi su bili šest meseci, raskinuli su sredinom 2015, a o svojoj ljubavi gotovo nikada nisu govorili za javnost.

"Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni", ispričao je Milan 2017. godine.

Nakon raskida sa Ninom glumac je ponovo bio u vezi sa starijom partnerkom od sebe. Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela.

Kurir.rs/K.Đ

Bonus video:

00:59

Premijera filma Toma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track