MARIĆ I JELENA KRIJU VEZU I OD KOMŠIJA: Glumac i njegova 19 godina starija partnerka imaju dobro razrađen plan za javnost!
Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

tajna

MARIĆ I JELENA KRIJU VEZU I OD KOMŠIJA: Glumac i njegova 19 godina starija partnerka imaju dobro razrađen plan za javnost!

Pop kultura -

Milan Marić i Jelna Pavlović iako su u ljubavnoj vezi već dve godine i dalje kriju da su zajedno, čak i od svojih komšija. To smo saznali kada smo posetili ulicu na Vračaru u kojoj se nalazi stan bivše direktorke "Filip Morisa", u kojem živi sa poznatim glumcem. Od svih komšija sa kojima smo razgovarali čuli smo isto - da su iz medija saznali da su njih dvoje u vezi.

Jelena Pavlović, Milan Marić
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

Kao što je već poznato, Jelena se zbog poznatog glumca razvela. Nakon što je izašla iz bračne zajednice, ona je prešla da živi u stan na Vračaru u kojem ju je 19 godina mlađi Milan Marić prvo povremeno posećivao. Nije prošlo mnogo vremena, a on je počeo sve češće da dolazi, da bi se na kraju i preselio kod Pavlovićeve. Bez obzira na činjenicu da su dve godine u vezi i da žive zajedno, njih dvoje i dalje ne žele da se eksponiraju. kako smo saznali, njih dvoje vole da dolaze u jedan lokalni kafić, ali u različito vreme. I kada izlaze iz zgrade to rade jedno po jedno, skoro nikada zajedno, kažu komšije.

Jelena Pavlovic
foto: Promo

- Često sede ovde, i on i ona su gosti našeg lokala. Interesantno je da sam ja u novina pročitala da su njih dvoje u vezi. Radim ovde godinama, od kada ih služim, nikada nisu došli u isto vreme i da su seli za isti sto - rekla je radnica jednog kafića u blizini Pavlovićkine zgrade.

- Milana viđam redovno, baš sam ga pitao i za utiske sa premijere filma "Toma". Za nju nisam znao kako se zove, ali ni da je u vezi sa njim. Da, viđam i nju stalno, dolazi, ali je vidim i kada izlazi iz zgrade - ispričao je radnik iz pekare koja se nalazi odmah pored ulaza u kojem žive Jelena i Milan.

Nakon što smo porazgovarali sa komšijama, pokušali smo da stupimo u kontak s glumcem i njegovom devojkom. Uputili smo se u zgradu ispred koje je stajao dobro poznati crno beli trocikl koji je Marić ponosno pokazao slikom na svom Instagram profilu.

Trotočkaš je bio parkiran na istom mestu kao i kada se glumac slikao sa njim. Na interfonu ulaza pored koga je Marićevo vozilo bilo parkirano, videli smo prezime Pavlović. Ušli smo u zgradu i pozvonili na Jelenina vrata, ali nam je zalupila čim nas je videla. Sa njom je bila javnosti nepoznata žena i pas. Kada smo izašli naišli smo na još jednu komšinicu, koja nam je rekla da ni ona nij eznala da su Jelena i Milan u vezi.

Jelena Pavlović
foto: Printscreen/Youtube

- Viđam i nju i njega, ali ih ne poznajem. Kažete da su u vezi dve godine? Ja ih nisam nikada videla zajedno, stalno ih srećem u različitom vremenu. Mogu da kažem da su zaista pristojni ljudi - ispričala je Jelenina komšinica, koja nije želela da joj s epominje ime u medijima.

Milan Marić, serija Porodica
foto: Firefly Production

Podsetimo, Jelena Pavlović zbog ljubavne veze sa 19 godina mlađim Milanom Marićem napustila je porodicu. Bila je udata za advokata sa kojim ima i ćerku. Prema rečima izvora sa njom zbog svega toga ne razgovaraju ni majka ni ćerka, o čemu je Kurir juče pisao. Jeleni je posebno na početku teško palo to što njena ćerka ne želi kontakt sa njom, ali vremenom prisustvo mladog glumca joj je pomoglo da to prihvati.

Milan Marić, Jelena Pavlović
foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Bonus video:

00:07

MARIĆ JE I RANIJE DOLAZIO KOD JELENE! Napravio fotku ispred zgrade starije devojke koja ga je ODALA, a ona nam ZALUPILA VRATA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track