Najnovije vesti

SRPSKA GLUMICA ZAVRŠILA 2 FAKULTETA! Detinjstvo je provela na Kosovu, a ovako priča o STUDIRANJU: Jedva sam se snalazila!
Foto: Printscreen/Instagram/mtomasevic222

bila je i misica

SRPSKA GLUMICA ZAVRŠILA 2 FAKULTETA! Detinjstvo je provela na Kosovu, a ovako priča o STUDIRANJU: Jedva sam se snalazila!

Pop kultura

Milica Tomašević jedna je od najpopularnijih glumica mlađe generacije, a slavu je stekla u seriji "Igra sudbine", a malo je poznato da je završila čak dva fakulteta.

Glumica u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" igra suprugu Josipa Broza Tita do pedesete godine života, dok je Jovankin lik nakon tog perioda oživela Snežana Savić.

"Bila je žena predsednika Jugoslavije na vrhuncu njegove moći, i nesumnjivo je imala glas u donošenju raznoraznih odluka. Postoje teorije o tome ko ju je i zašto doveo u Beli dvor, za koga je radila i ko je radio za nju... Skoro sve je dovedeno u pitanje, osim njene sposobnosti da stvari drži pod kontrolom koliko je to bilo moguće. Bila je Titova senka i vodila je računa o svemu. Koliki je bio njen uticaj, to jeste centralna tema serije objasnila je Milica nedavno za "Blic".

Milica Tomašević detinjstvo je provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, kada se preselila u Beograd. Bila je mis Kosova i Metohije 2011. godine, a uporedo sa Fakultetom umetnosti u Кosovskoj Mitrovici završila je i ekonomiju. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

"Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet", izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Milica Tomašević
foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!
00:43

JEDVA SAM STIGLA DO BOLNICE, PALA SAM U NESVEST! Sanja Stanković završila na INFUZIJI, otkrila šta joj se desilo!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja