SVE JE KOPKALO NA ŠTA LIČI STARLETA ISPOD MASKE I SILNE GARDEROBE: Na fotkama koje su pojavile se sve vidi, pa čak i OVAJ detalj!
Foto: Profimedia

otkriveno

SVE JE KOPKALO NA ŠTA LIČI STARLETA ISPOD MASKE I SILNE GARDEROBE: Na fotkama koje su pojavile se sve vidi, pa čak i OVAJ detalj!

Pop kultura -

Starleta Kim Kardašijan (40) promenila je standarde lepote, a njena figura usavršena plastičnim operacijama postala je nov ideal. Svi su se pitali šta se krije iza te maske, a Kim je imala odgovor i na to i objavila fotke sa priprema za čuveni događaj.

Kim Kardašijan, Met Gala
foto: Profimedia

Kim je uz sopstvenu slavu u kombinaciji sa bivšim mužem, Kanje Vestom (44) u ovom slučaju dizajnerom i stilistom uspela ono što još niko nije na Met Gali.

Kimina Balensijaga kreacija šivena je naravno, po meri, a dizajner Demna Gvasalia (40) sarađivao je sa Kanjeom u kreiranju ovog anti-glamur izgleda.

Figura Kim Kardašijian ideal je današnje lepote uslovljene društvenim mrežama i medijima, a iako je njeno telo bilo potpuno prekriveno, ona je toliko uticajna da nije bilo sumnje ko se skriva iza maske. Kimin uticaj na medije je toliki da joj na crvenom tepihu ne treba ni vlastito lice.

Ovim je potezom pokazala je potpuno novi pristup i smer u modi, a pogotovo na Met Gali.

- Što je više američko od majice od glave do pete? - napisala je u komentaru uz fotku s Met Gale.

Autfit je stvorio veliku pometnju, a misterija koji stoji iza njega povezan je sa društvenim mrežama, Kanjeom, njegovim novim albumom i mnogim drugim još neotkrivenim stvarima. Ono što je mnoge kopkalo je i to kako je Kim izgledala ispod te toalete, a ona je objavila fotografije sa pripreme za Met Galu i tako zadovoljila znatiželju publike.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:12

LUNA SE UTEGLA, POKAZALA ZMIJSKO TELO! Đoganijeva raspametila sve u MINIĆU, a onda priznala da ne može bez male Mije! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track