BRUNER IZ SERIJE IGRA SUDBINE VOLEO JE SAMO NJU Nenad i Snežana bili nerazdvojni, a ćerkin PISMENI ga je SLOMIO i promenio život
Foto: Nemanja Nikolić

veliki gubitak

BRUNER IZ SERIJE IGRA SUDBINE VOLEO JE SAMO NJU Nenad i Snežana bili nerazdvojni, a ćerkin PISMENI ga je SLOMIO i promenio život

Pop kultura -

Glumac Nenad Nenadović umro je u 57. godini od posledica korona virusa. On je nedavno oboleo od opakog korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, potvrđeno je Kurir iz pozorišnih krugova.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu. Jana je mlada balerina, dok je Mina krenula očevim stopama.

Supruga Nenada Nenadovića retko se pojavljivala u javnosti. Njih dvoje su bili u skladnom braku od 1994. godine, držali su i školu glume.

Prepoznatljiv je gotovo svim generacijama, mada najviše po ulogama u dečačkom uzrastu, a među poslednjima je uloba Brunera u seriji "Igra sudbine". Nenad Nenadović bio je i upravnik beogradskog pozorišta “Boško Buha”, odakle je otišao po sopstvenoj želji, kako je tada rekao "iz zdravstvenih razloga"!

- Nije mu prijalo što je pune tri godine zapostavljao porodicu i zdravlje, nervirajući se "i jedući po ceo dan pice i hot-dog". Kao od šale nataložio je i desetak kilograma viška.- Kap koja je prelila čašu bio je pismeni zadatak moje starije ćerke Jane na temu "Šta vas sekira", u kojem je napisala `kada tata ode na posao i nema ga po ceo dan, a vrati se jako nervozan". Sutradan sam dao ostavku na upravničko mesto. Bilo je to moje otrežnjenje i ozdravljenje cele porodice. Ponovo smo bili ona srećna družina – moja supruga Snežana je balerina i glumica, ja glumim i režiram, a i ćerke Jana i Mina su glumice.

- Snežana je balerina, ali je od porođaja nešto manje angažovana u struci. Tu ljubav prenela je i na ćerke, pa i u kući imaju ogledalo preko celog zida, gde ih uči prvim pokretima - govorio je Nenad.

- I ishrana je pod palicom moje supruge: dosta povrća i voća, riba najmanje jednom nedeljno, a drugo meso u manjim količinama. Slatkiši su ograničeni. Ona jede sve, ali umereno, na svaka 2 sata kao beba. Samo ja ponekada izmaknem kontroli, pa pojedem malo više mesa. Sa koka kole sam se skinuo i zgrešim samo o prazniku, da mi pomogne u varenju malo veće količine hrane - uvek je s ljubavlju pričao o supruzi!

Nenad Nenadović
foto: Dragana Udovičić

kurir.rs/bilje i zdravlje

Bonus video:

00:10

POSLEDNJE ZBOGOM MINJI SUBOTI: Sahrana velikana koji je proslavio mnoge zvezde i kog su deca obožavala, počast odala i Tanja Peternek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track