POSLEDNJI INTERVJU NENADA NENADOVIĆA: Glumac je tada imao samo jednu želju
Foto: Nemanja Nikolić

tuga

POSLEDNJI INTERVJU NENADA NENADOVIĆA: Glumac je tada imao samo jednu želju

Pop kultura -

Glumac Nenad Nenadović preminuo je danas u 57. godini od posledice korona virusa.

Glumac je nedavno gostovao u jednoj emisiji i pričao je o uspehu serije "Igra sudbine" i kako je iznenađen rekacijama publike.

Nenad Nenadović, 28.03.2017.
foto: Dragana Udovičić

"Kada smo krenuli da snimamo mislio sam da će to da bude jedna od mnogih serija koje će biti gledane, ali da će ovoliko da bude gledana nisam očekivao", rekao je Nenadović Mariji Kilibardi u emisiji "150 minuta".

Rekao je da mu je bilo interesantno što glumi ovakvog lika, ali i da ga ne zovu često na televizije da priča o seriji "jer niko ne želi da mu Bruner gostuje".

Govoreći o brojnim predstavama, priznao je da se nada se da neće otići u penziju dok se Buha ne renovira.

"Kada bih mogao da budem vlast 5 minuta, prvo bih dečije emisije vratio na TV. Naravno, sve te emisije bi morale da pretrpe malu dozu promena", rekao nam je tada glumac i otkrio da "u fioci ima 3 spremna projekta".

"Sve televizije su me odbile. To ne može da donese toliko novca koliko druge emisije i mi već dugi niz godina gubimo bitku za decu. Mi se čudimo kada dođu u gimnaziju 'što su takvi', a ta bitka je izgubljena već u 2, 3. razdredu. Ne mogu da biraju šta će da gledaju - upale TV i vide rijaliti ili neku drugu emisiju koja nije prigodna uzrastu, ali gledaju jer nemaju opciju", rekao je glumac nedavno za "Mondo".

Nenad Nenadović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

BIKOVIĆ U BORBI SA NEKADAŠNJIM SVETSKIM PRVAKOM U BOKSU: Glumac naučio nove poteze, a snimci postali HIT na internetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track