NAKON GUBITKA OCA, ON JE NJEN OSLONAC I PODRŠKA Ćerka Nenada Nenadovića je u vezi sa glumcem koji je stariji 10 godina od nje FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

odlazak velikana

NAKON GUBITKA OCA, ON JE NJEN OSLONAC I PODRŠKA Ćerka Nenada Nenadovića je u vezi sa glumcem koji je stariji 10 godina od nje FOTO

Pop kultura -

Naš proslavljeni glumac Nenad Nenadović je preminuo u 57. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, ćerke Janu i Minu.

Nenad Nenadović
foto: Ata Images

I dok Mina hrabro korača očeivim stopama, Jana je balerina koja godina živi van zemlje, a u ovim teškim trenucima je teši emotivni partner, glumac Ljubomir Bulajić.

Jana Nenadović (22) nije krenula glumačkim stopama svog oca Nenada, ali je takođe izabrala umetnost kao životni poziv. Jana je balerina, koja već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru.

Ona je već duže vreme u skladnoj vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem (32), sa kojim uspešno održava vezu na daljinu, budući da je njegova baza Beograd, a njena Minhen.

Jana Nenadović pre samo 9 dana podelila je poslednju fotografiju sa ocem, ne sluteći veliku tragediju koja će zadesiti njenu porodicu.

Da podsetimo, Nenad Nenadović je izgubio bitku protiv opakog virusa u 57. godini. Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio mnogo dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

Bonus video:

01:37

MILICA MILŠA NEUTEŠNA ZBOG SMRTI NENADA NENADOVIĆA: Neša se preselio u raj kad mu vreme nije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track