04:34

UDARAC ZA UDARCEM! BOLNI JECAJI MILICE MILŠE U PROGRAMU! Potpuno slomljena zbog smrti kolege Marka Živića NE MOŽE DA OBUZDA SUZE!

poznavali se 20 godina

UDARAC ZA UDARCEM! BOLNI JECAJI MILICE MILŠE U JUTARNJEM! Potpuno slomljena zbog smrti kolege Marka Živića NE MOŽE DA OBUZDA SUZE!

Pop kultura -

Smrt glumca Marka Živića pogodila je čitavu javnu scenu. Glumci i obožavaoci lika i dela čuvenog glumca opraštaju se od njega, a u jutarnjem programu Kurir televizije oglasila se i Milica Milša, Markova dugogodišnja saradnica.

Glumica je nedavno, takođe ostala bez prijatelja i kolege Nenada Nenadovića, a ovo je, kako se navodi, samo još jedan udarac za čitav glumački svet i javnost u Srbiji.

Milica Milša
foto: Kurir televizija

- Ovo je nepodnošljivo. U samo mesec dana izgubila sam dvojicu i prijatelja i kolega. Marka znam sigurno 20 godina, a sigurno i više. Zajedno smo bili u pozorištu i družili se. On je bio jako dobar čovek i pomagao je ljudima - priča Milica koja se prisetila anegdota iz rada.

03:56

MARKO ŽIVIĆ IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Kolege se opraštaju od glumca

Sarađivali su 20 godina, a pozorišna publika ih pamti kao skladan par na sceni. Milica je otkrila i kada su se poslednji put videli.

Milica Milša
foto: Kurir televizija

- Poslednji put smo se čuli i videli još u pozorištu. Od korone i kada se sve pozatvaralo nismo ni radili. Znala sam kako je i sve, ali čovek ne može da pomisli da se ovako nešto može desiti. Bila sam ubeđena da će se izvući. Uvek je bio nasmejan, imao je osmeh i smeh, uvek je bio pozitivan i to je širio oko sebe. Ja zaista ovo ne prihvatam, ne mogu da kažem zbogom Marku, sve me to guši - kaže Milica Milša kroz suze i dodaje da će Marko uvek biti tu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track