DEKI PANTELIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI ZBOG SMRTI MARKA ŽIVIĆA Voditelju zadrhtao glas od bola: Ja ne mogu ovo
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

velika tuga

DEKI PANTELIĆ SE RASPLAKAO U EMISIJI ZBOG SMRTI MARKA ŽIVIĆA Voditelju zadrhtao glas od bola: Ja ne mogu ovo

Pop kultura -

Dejan Pantelić se u emisiji slomio zbog smrti glumca Marka Živića. Voditelj emisije "150 minuta" napomenio je da će Marko pored maestralnih uloga ostati upamćen i po osmehu kojim je plenio. Pantelić nije mogao da zadrži suze, te je odmah zamolio da uživo uključe glumca Stefana Radonjića.

"Samo sekund, uključite Stefana Radonjića. Imamo ga na viber vezi. Stefane dobar dan. I sad bi ja tebe Stefane trebalo da pitam nešto vezano za Marka, ja ne mogu... Ne mogu. Ja ne volim ovakve emisije, pogotovo kad sam radio s nekim koga sam mnogo voleo. Evo pričaj sad ti nešto Stefane, da ja dođem sebi. Eto pričaj", započeo je ragorovor Pantelić u emisiji "150 minuta".

Dejan Pantelić, Stefan Radonjić
foto: Printscreen/150 minuta

"Apsolutno te razumem, ni ja ne volim ovakva uključenja, niti uopšte povod da se javljam zbog ovakvih stvari. Čak kada me zadesila ta vest uopšte nije stigla ta informacija da mi se obradi u mozgu", rekao je Radonjić.

"Stefane, mislim da bi nam i Marko rekao: "Šta pričate budale jedne? Šta dozvoljavate sebi?", našalio se Deki dok je brisao suze.

"Ja spontanijeg čoveka i čoveka koji bolje barata tom improvizacijom nisam sreo. On je pozajmljivao glas tajnom agentu Iziju, a ja sam tada imao emisiju posle njih, radio sam emisiju "Kešolovac", pa desi se da Manda ne može da dođe i ja obučem taj neki mantil i okrenem leđa i imitiram tamo nekog strašnog lika mačora, i na taj način se dopunjujemo. Toliko mi je ostala u sećanju ta njegova energija, da mi je stavrno teško da danas da pričam o nekome da ga nema, a bio je naš drug", rekao je voditelj, pa dodao:

"Stefane, ja sam se čuo pre nedelju dana sa njegovim prijateljem koji mi je rekao da je izašao na dva dana i onda mu se stanje pogoršalo i ponovo se vratio u bolnicu, ali da će biti dobro", zaključio je Pantelić.

Dejan Pantelić, Stefan Radonjić
foto: Printscreen/150 minuta

Podsetimo, Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović". Glumac je tri nedelje bio na bolničkom lečenju, a pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

Marko Živić
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:10

Proces iscrtavanja obrva u salonu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track