ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA JE IZRASLA U LEPOTICU NESTVARNE LEPOTE: Ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića je ista majka FOTO
Foto: Dragan Kadić

prelepa

ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA JE IZRASLA U LEPOTICU NESTVARNE LEPOTE: Ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića je ista majka FOTO

Pop kultura -

Glumica Ana Sofrenović važi za jednu od najlepših glumica na našoj sceni, a o ulogama koje je tumačila i danas se priča.

Bila je u braku sa kolegom, Draganom Mićanovićem od 1998. godine do 2011. Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima, kako bi Ivi i Leni bili posvećeni roditelji.

Ana Sofrenović
foto: Dragan Kadić

Ana je u životu mnogo toga prošla. Njena najveća podrška i dan danas je nekadašnji bračni partner i kolega Dragan Mićanović, sa kojim je bila 13 godina u braku. Bili su u braku punih 13 godina, a važili su za skladan par, koji se zabavljao godinama pre stajanja na "ludi kamen".

Ana i Dragan odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi nešto kasnije na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

Starija ćerka Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović, Iva, odrasla je i odvojila se iz roditeljskog naručja. Upisala je studije u inostranstvu i učinila roditelje neizmerno ponosnim. Ima 23 godine.

Ipak, ono što najviše fascinira sve, koji su bar jednom imali prilike da vide Ivine fotografije je da je ona doslovno kopija svoje majke.

Iste crte lica, boja očiju i pogled Ane Sofrenović krase njenu ćerku Ivu, koja je prelepa.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

SNIMAK IZ SEPAREA: Tara Simov uživa u provodu sa ćerkom Jasne Milenković Jami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track