Najnovije vesti

KRENUO JE DA ME UDARI U STOMAK, BILA SAM U 8. MESECU TRUDNOĆE: Anđelka Prpić otkrila traumatično iskustvo koje je imala sa KOLEGOM
Foto: Printscreen Jutro

JEDVA GA JE SPREČILA

KRENUO JE DA ME UDARI U STOMAK, BILA SAM U 8. MESECU TRUDNOĆE: Anđelka Prpić otkrila traumatično iskustvo koje je imala sa KOLEGOM

Pop kultura

Poznata glumica, Anđelka Prpić govorila je o svom životu, glumi, trenucima u kojima je bila nesigurna u sebe, ali i o potencijalnoj nemiloj situaciji, koja je danas već prerasla u anegdotu.

Naime, dok je Anđelka bila u osmom mesecu trudnoće, poznati glumac, Petar Strugar pokušao je da je udari u stomak na snimanju serije. On je, misleći da je u pitanju stomak od sunđera, koji se inače koristi u glumačkom svetu u svrhe snimanja, nasrnuo na njega, na šta je glumica odmah i reagovala.

Anđelka Prpić
foto: Damir Dervišagić

- Bila sam u osmom mesecu trudnoće, snimali smo moj pravi ultrazvuk, krenuo je da me udari jer je mislio da je u pitanju stomak od sunđera. Rekla sam mu: Ne, ne, stani, ovo je moj stomak! Ja sam tu njega presekla i dva dana se tresao, nije mogao da dođe k sebi - istakla je Anđelka u emisiji na "Hype TV".

Petar Strugar nije imao informaciju da je glumica tada stvarno bila u drugom stanju, iz razloga što se dugo pre ovog događaja nisu videli, a traumu koju je dobio taj dan, vukao je do kraja snimanja serije.

Petar Strugar
foto: Dragan Gajić

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja