VUČIĆ SE POSLE SASTANKA SA DŽONIJEM ŠALI NA SVOJ RAČUN Dame su ostale prekovremeno, doterale se kao nikad dosad, sigurno zbog MENE
Foto: Instagram/Budućnost Srbije

HIT

VUČIĆ SE POSLE SASTANKA SA DŽONIJEM ŠALI NA SVOJ RAČUN Dame su ostale prekovremeno, doterale se kao nikad dosad, sigurno zbog MENE

Pop kultura -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je svetskog glumca Džonija Depa u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu, a potom objavio šaljivu poruku na svom zvaničnom Instagram profilu.

Naime, predsednik Srbije našalio se na svoj račun i otkrio kako je protekao susret sa popularnim glumcem od kog je čak dobio i poklon.

Aleksandar Vučić, Džoni Dep
foto: Printscreen/Instagram

"Počastvovan sam dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu "Silent Sparrow" koji sam dobio. Ipak, glavni utisak mi je taj, da nikada u poslednjih 10 godina nisam video takvu marljivost i posvećenost svih dama u mom kabinetu, jer su sve ostale da rade prekovremeno, doterale su se kao nikada do sada, a ja sam siguran da je to samo zbog mene, a nikako zbog Džonija Depa", napisao je Vučić na Instagramu.

Podsetimo, Dep dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Superstar će u našoj zemlji provesti samo 24 sata, ali će imati naporan dan. Dep će imati konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Glumac nema rajder listu, što je praksa pred dolazak svetskih zvezda. Trenutno se zna da će biti smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

1 / 10 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:17

DŽONI DEP I PREDSEDNIK SRBIJE NASMEJANI: Vučić ugostio holivudskog GLUMCA na Andrićevom vencu: DOBRO DOŠAO U SRBIJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track