ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SE GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI: Nedavno isplivale fotke glumca sa suprugom, evo kako ona izgleda (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

velika podrška

ŽENA MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SE GODINAMA KRIJE OD JAVNOSTI: Nedavno isplivale fotke glumca sa suprugom, evo kako ona izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Timotijević je poslednjih godina popularniji je nego ikada, pa ne čudi interesovanje javnosti kako za njegov javni, tako i lični život.

Miloš Timotijević
foto: Nemanja Nikolić

On retko komentariše svoj privatni život za medije, a štur je i na rečima kada je njegova supruga u pitanju. Sve što se uglavnom zna jeste da je on u srećnom braku godinama i to sa umetnicom Dunjom Galić sa kojom se veoma retko pojavljuje u javnosti jer ne voli da se esksponira na takav način. Iako ga sa voljenom suprugom ne viđamo često, Miloš ne krije da je ona njegova najveća podrška i pokretač i da bi mu bez nje bilo mnogo teže. Takođe, naglašava i da mu je karijera krenula uzlaznom putanjom kada je sreo Dunju.

Ovog puta je na društvenim mrežama isplivala fotografija njegove supruge sa jednog putovanja na kom je bila sa Milošem i glumicom Tamarom Krcunović, a povod je bila predstava koja se igrala u Parizu.

Miloš Timotijević, Dunja Galić, žena Miloša Timotijevića
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

DŽONI DEP SE ZAHVALIO KUSTURICI: Kada sam se razboleo njegovi roditelji su brinuli o meni! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track