ALEK BOLDVIN SLOMLJEN I U SUZAMA POŠTO JE UBIO HALINU: Pogledajte OČAJNOG glumca usred pustinje (FOTO)
Foto: Printscreen, Profimedia

tragedija na filmu

ALEK BOLDVIN SLOMLJEN I U SUZAMA POŠTO JE UBIO HALINU: Pogledajte OČAJNOG glumca usred pustinje (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" pucao je iz rekvizita, filmskog pištolja, i ubio Halinu Hačins (42), dok je ranio reditelja Hoela Souzu (48).

Kako javlja Independent, Hančinsovu su brzo prevezli helikopterom u bolnicu gde je preminula. Reditelj je na odeljenju intenzivne njege.

Niko nije uhapćen, javlja policija. Filmski set u blizini grada Santa Fe je zatvoren.

- Istraga je i dalje u toku - rekli su. Iz kancelarije šerifa poručili su kako je Alek Boldvin , glavni glumac i koproducent filma, sam došao na ispitivanje, nakon čega je i otišao. Tokom ispitivanja, kako prenose strani mediji, sve vreme je plakao.

Halina Hačins rođena je u Ukrajini 1979. godine, a odrastala je u sovetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu. Pohađala je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala međunarodno novinarstvo pre nego što je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar.

Kasnije se preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Godine 2018. bila je snimatelj u laboratoriji "21st Century Fox DP", a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvezda u usponu časopisa "American Cinematographer".

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track