OGLASIO SE I MUŽ UBIJENE SNIMATELJKE: Imao je da kaže samo jednu stvar o Aleku Boldvinu i TRAGEDIJI!
Foto: Profimedia, EPA/John G Mabanglo

iskren

OGLASIO SE I MUŽ UBIJENE SNIMATELJKE: Imao je da kaže samo jednu stvar o Aleku Boldvinu i TRAGEDIJI!

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin (63) je ubio snimateljku Halinu Hačins nesrećnim slučajem i ranio reditelja Džoela Suza. Reditelj je izašao iz bolnice i oporavlja se, a Halina je preminula zbog prostrelne rane.

Sve se desilo na filmskom setu u Santa Feu.

Alek Boldvin
foto: Printscreen, Profimedia

Halina posle završenih studija na Univerzitetu u Kijevu preselila se u Ameriku. U Kaliforniji upoznala je advokata Metjua Hačinsa sa kojim je dobila sina.

Mediji su stupili u kontakt sa suprugom direktorke fotografije filma u petak ujutru. Metju je rekao da je razgovarao sa glumcem.

"Pričao sam sa Alekom Boldvinom i on mi daje veliku podršku", rekao je Metju Hačins za Daily Mail.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane koju je zadobila na snimanju filma "Rust", a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je došlo do ispaljivanja.

Sprovodi se istraga o vrsti metaka koji su ispaljeni.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:55

AUU KAKAV PREOKRET! Penzioner gubio tokom celog kviza, pa na kraju POBEDIO STUDENTA ZA 3 BODA! Najprostije pitanje rešilo sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja