ALEK BOLDVIN SE POVLAČI IZ JAVNOSTI? Glumac NEUTEŠAN, prijatelj otkrio šta je radio nakon stravične tragedije!
Foto: Profimedia

TUGA

ALEK BOLDVIN SE POVLAČI IZ JAVNOSTI? Glumac NEUTEŠAN, prijatelj otkrio šta je radio nakon stravične tragedije!

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin koji je nedavno ispalio metak koji je usmrtio sminateljku Halinu Hačins, navodno će otkazati sve projekte na kojima radi.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Kako prenosi "People", izvor bilzak glumcu otkrio je da će Alek Boldvin (63) otkazati sve projekte na kojima radi, pošto mu je potrebno da se oporavi od svega što se dogodilo.

"Sve ovo mu je užasno teško palo i psihički ga je uništilo. Na ovaj način je rešavao velike probleme i u prošlosti, a mora uzeti vremena da preživi sve što se događalo posljednjih dana. Verovatno će se na neko vreme potpuno povući iz javnosti", rekao je Alekov prijatelj novinarima.

"Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutešan", tvrdi izvor.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Pištolj je, kako prenosi "TMZ", navodno bio napunjen pravim mecima kada su izvan filmskog seta određeni članovi filmske ekipe ciljali i pucali u mete.

"Kada je policija došla na mesto događaja pronašli su pravi pištolj, ali i čaure na istom području", tvrdi drugi izvor.

Podsetimo, na setu filma "Rust" Alek Boldvin usmrtio je Halinu Hačins nakon što mu je dat pištolj u kome se nalaze pravi meci. Džoel Suza, režiser filma, takođe je povređen i proveo je nekoliko sati u bolnici, ali je pušten kasnije iste večeri.

Nakon nesreće, holivudski glumac je na Tviteru objavio da je u kontaktu sa suprugom tragično nastradale Hačins, nudeći podršku njemu i njegovoj porodici.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:08

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Lazar se odmah oglasio nakon udesa, kola UNIŠTENA, a evo kako se on oseća!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track