SVE SU K**VE I MORAJU DA SE JE*U! Mika Aleksić terao devojčice u školi na bizarnu i izopačenu igru?! JEZIVI DETALJI IZ SUDNICE
Foto: Zorana Jevtić

detalji sa suđenja

SVE SU K**VE I MORAJU DA SE JE*U! Mika Aleksić terao devojčice u školi na bizarnu i izopačenu igru?! JEZIVI DETALJI IZ SUDNICE

Pop kultura -

Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić govorio je navodno polaznicima i polaznicama svoje "škole" glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice. Ovo su sve žrtve, ali i svedokinje, kako prenose mediji, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića.

Bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju monstruoznu mrežu seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče devojčice i devojke koje su mu bezgranično verovale.

- Da li si ti k**va? - pitao bi Aleksić učenice. Kada bi odgovorile da nisu, nastavio bi sa: - Da li si ti k**va svom dečku?

Mika Aleksić, Suđenje
foto: ATA Images

Ne bi ga zaustavila zbunjenost devojčica, već je insistirao na odgovoru. Kako nijednoj od polaznica ne bi palo na pamet da ne odgovori Aleksiću, koji je u školici zaveo kult vlastite ličnosti, govorile bi ono što im se u tom trenutku činilo najmanje neprijatnim.

Aleksić je deci na časovima navodno govorio da su - sve glumice k**ve i moraju da se je*u".

- Da li varaš svog dečka - bilo je jedno od pitanja, a kada bi usledio odričan odgovor, govorio bi im da su - sve glumice k**ve i kako misle da postanu glumice, a da imaju samo jednog dečka.

Da bi demonstrirao i dokazao polaznicima škole svoju tezu da su "sve žene k**ve", Aleksić je izmislio bizarnu, izopačenu igru.

- Imate dve opcije i hoću da mi odgovorite za koju biste se opredelile. Opcija A je da radite kao elitne prostitutke svaki dan u nedelji, imate zaštitu i birate klijente, a opcija B je da radite u raspalom bordelu, radite tri dana u nedelji, ali ne možete da birate klijente, niti imate zaštitu - ispričao je Aleksić polaznicama.

Polaznice škole su se potom opredeljivale za jednu od opcija. Kada bi se sve izjasnile, zavalio bi se u stolicu i obratio se dečacima:

- Je l’ vidite, svaka je izabrala po jednu opciju, nijedna nije rekla da ne bi izabrala ni jednu, što znači da su sve žene k**ve.

Potom bi se, navodno, svi smejali, pošto bi se Aleksić prvi nasmejao. Loše stvari je predstavljao kao istinske vrednosti, ubeđivao ih da su sve žene neverne, ali da o tome ne govore. Zlostavljajući devojke govorio je kako - hladne žene ne vrede - i da će i one ostati hladne i bezvredne - ukoliko mu se ne prepuste.

Mika Aleksić, Suđenje
foto: ATA Images

kurir.rs/blic

Bonus video:

07:13

ALEKSIĆ PRVI PUT PRED SUDOM! Dolazi sa NANOGICOM na pripremno ročište da se izjasni o otužnici za SILOVANJE glumice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track