OVAKO JE VODITELJKA SLAGALICE IZGLEDALA PRE 9 GODINA: Pogledajte koliko se Kristina Radenković promenila od tada! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS1

svi je znaju

OVAKO JE VODITELJKA SLAGALICE IZGLEDALA PRE 9 GODINA: Pogledajte koliko se Kristina Radenković promenila od tada! (FOTO)

Pop kultura -

Kristina Radenković je jedna od naših najpopularnijih voditeljiki na našim prostorima.

Kristina Radenković, Marija Veljković
foto: Zorana Jevtić

Ona je već godinama jedno od zaštitinih likovanajdugovečnijeg i najpopularnijeg kviza u Srbiji. Naravno, reč je o "Slagalici".

Kristina je uvek nasmejana i raspoložena Kristina pleni svojom harizmom i vitkom linijom, a sada je isplivala njena fotografija iz 2012. godine.

Kristina Radenković
foto: Printscreen/Youtube/RTS

Čini se da je Kristinina svoju prirodnu lepotu korigovala uz minimalne intervencije, što je jednom prilikom i sama priznala.

"Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima", otkrila je ona tada i dodala:

Kristina Radenković
foto: Printscreen/Youtube/RTS

"Naravno, hteli su da me 'nafiluju' s kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo", dodala je Kristina.

Kristina je jednom prilikom priznala i da je obožavala noćni život, ali se sve promenilo.

"Sve se promenilo sa godinama i sa porodičnom situacijom. Imam decu i muža i prosto više nema prilike da sebi priuštim jedan slobodan dan posle noćnog izlaska. No, moram da kažem da više nisam toliko željna izlazaka. Iživela sam se. Imam sada i ozbiljne godine, ali volela bih jednom u tri, četiri meseca da izađem sa društvom".

Kristina Radenković
foto: Kurir

(Kurir.rs)

Bonus video:

24:43

KVIZ MOZAIK 27.10.2021 ČAK ČETIRI PREOKRETA U KVIZU: Ivan i Bojan priredili pravi ROLERKOSTER na tabeli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track