NAJTUŽNIJA PRINCEZA BILA NA IVICI SMRTI: Isplivale nove informacije o Šarlin od Monaka i nimalo nisu NAIVNE!
Foto: Profimedia

strašno

NAJTUŽNIJA PRINCEZA BILA NA IVICI SMRTI: Isplivale nove informacije o Šarlin od Monaka i nimalo nisu NAIVNE!

Pop kultura -

Premda su se mediji najčešće fokusirali na bračne probleme princa i princeze od Monaka poslednjih meseci, "najtužnija princeza na svetu", tvrde dobro upućeni izvori, borila se s vrlo ozbiljnim zdravstvenim tegobama.

Šarlin od Monaka
foto: Profimedia

Princeza od Monaka čak je 10 meseci provela u Južnoj Africi, a kako je objavio Page Six, nežna plavuša koja se nekad uspešno bavila plivanjem bila je na ivici smrti zbog misteriozne bolesti.

Prijatelji princeze Šarlin progovorili su o njenom stanju i otkrili nepoznate detalje njenog stanja nakon što je otkriveno da je navodno primljena u ustanovu za lečenje van Monaka.

"Princeza Šarlin od Monaka gotovo je umrla u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila puno kilograma", izjavili su njoj bliski izvori za Page Six.

Njeni prijatelji kažu da smatraju da kraljevska porodica Monaka nije ozbiljno shvatila težinu njenog zdravstvenog stanja.

"Nepravedno je da se prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palata mulja i umanjuje problem i zataškava da je zamalo umrla u Južnoj Africi”, izjavio je izvor, dodavši da je princeza imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je rezultovalo ozbiljnim problemima sa sinusima i gutanjem, a koji su proizašli iz ranijih operacija.

Šarlin od Monaka, princeza
foto: Profimedia

“Duže od pola godine ne može da jede čvrstu hranu zbog silnih operacija koje je prošla. Tečnost je unosila samo na slamčicu i izgubila je gotovo polovinu dotadašnje težine, iscrpljena je i očajnički su joj nedostajali deca i muž dok je bila zaljubljena u Južnoj Africi - otkrio je njoj blizak izvor i zaključio da Šarlin definitivno ne gubi razum niti pati od ozbiljnih mentalnih problema.

Zabrinutost javnosti zbog naglog gubitka kilograma princeze ponovno se rasplamsala nakon što je ona nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj djeluje mršavo i krhko i nakon čega je usledila objava da se povlači s jednog službenog događanja 19. novembra zbog opšteg umora.

Princ Albert je tada za časopis People izjavio da je primljena u ustanovu za lečenje izvan Monaka i to nakon što je postalo očigledno da nije dobro i da je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora privatne prirode.

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emotivno. Bila je opterećena i nije mogla da se nosi sa službenim dužnostima, životom uopšte, pa čak ni porodičnim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentarisao", izjavio je princ.

princeza Šarlin od Monaka, princeza Šarlin
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:54

Milena Lazarević Popović o tajni Merime Njegomir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track