BRAJOVIĆEVA ĆERKA OTVORILA DUŠU! Šuškalo se da nije u sjajnim odnosima sa Vojom, a sad otkriva: Retko ko je veličina kao MOJ OTAC!
Foto: Privatna Arhiva

ISKRENA

BRAJOVIĆEVA ĆERKA OTVORILA DUŠU! Šuškalo se da nije u sjajnim odnosima sa Vojom, a sad otkriva: Retko ko je veličina kao MOJ OTAC!

Pop kultura -

Iskra Brajović, ćerka Voje Brajovića, koju je dobio u prvom braku sa suprugom Ljiljanom, krenula je očevim stopama.

Glumica je sada za Kurir otkrila kako se slaže sa ocem, a pisalo se da nemaju idealan odnos.

Iskra Brajović
foto: Privatna Arhiva

"Retko ko je jugoslovenska glumačka veličina kao moj otac. Čak ni ja nisam nikome nikakva novina, više od 10 godina gradim svoj put, i samo smo umetnici, a ne nikakvi predstavnici šou biznisa ili estrade. Za sve bi bilo bolje da se, pri pomenu naših imena, čitaocima daje predlog koje su to predstave u kojima se damo videti, ili čuti šta imamo da kažemo mladim generacijama glumaca koji stasavaju, jer je kultura uvek ugrožena vrsta, i ne treba je dodatno sputavati trovanjem ionako nezavidnog položaja koji ima u odnosu na šund i kič estetiku koja pretenduje da nadvlada", istakla je Iskra, koja po se po svemu sudeći odlično slaže sa poznatim ocem.

Iskra Brajović
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Voja Brajović najpre je bio oženjen sa Ljiljanom, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, iako se radilo o ljubavi iz detinjstva, brak nije potrajao, a Voja se kasnije venčao sa koleginicom Milicom Mihajlović sa kojom ima sina.

Voja Brajović
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs

Bonus video:

01:07

DRAGI GLEDAOCI, JA SAM ŠKOLOVANA! Iskra Brajović IZREVOLTIRANA! Jednom rečenicom ZAPUŠILA usta HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track