13 GODINA JE PRATIO SVAKI NJEN KORAK: Ovi poznati očevi nisu razgovarali sa ĆERKAMA, a NAŠ glumac mezimici nije došao na venčanje!
Foto: TV Pink Printscreen

neki su izgledili odnose

13 GODINA JE PRATIO SVAKI NJEN KORAK: Ovi poznati očevi nisu razgovarali sa ĆERKAMA, a NAŠ glumac mezimici nije došao na venčanje!

Pop kultura -

U medijima je odjeknula vest da Iskra Brajović, ćerka našeg proslavljenog glumca Voje Brajovića izjavila da bi volela da ima bolji odnos sa svojim ocem, te da nikada nije bila njegov prioritet. Ipak, glumica je za Kurir otkrila da je u odličnim odnosima sa poznatim ocem.

Predstavljamo vam u nastavku neke od poznate očeve koji nisu uvek bili u sjajnim odnosima sa svojom decom.

Iskra Brajović
foto: Privatna Arhiva

Glumac Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša. Mina Berček našla se u žiži interesovanja kada se pre skoro deset godina udala za poznatog repera Skaja Viklera.

Aleksandar Berček
foto: Marina Lopičić

Kako se tada pričalo, Berček navodno taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju. Par se ubrzo razveo, poznati glumac o ćerki i bivšem zetu nikada nije pričao, a ona je nastavila svoj život daleko od očiju javnosti.

Poznati pevač narodne muzike Radoš Raša Pavlović nedavno se posvađao sa svojom ćerkom Milenom, a teške reči između estradnog umetnika i naslednice pale su javno. Naime, oni su rešili da se obračunaju preko društvene mreže Fejsbuk.

Pevač je ćerki poručio da raskida ugovoGr o doživotnom izdržavanju, pa je ona objavila status koji je šokirao pratioce i optužila ga da "uzima od usta svojoj unuci i ćerki".

Raša Pavlović
foto: Printscreen/Youtube

Pop princeza Britni Spirs nedavno je pobedila na sudu svog oca Džejmija koji je prethodnih 13 godina imao starateljstvo nad njom. Naime, Džejmi je više od deceniju kontrolisao život pevačice.

Džejmi Spirs imao je kontrolu nad finansijama svoje ćerke od 2008. godine, kao i nad drugim aspektima njenog života. Pevačica nije mogla samostalno da odluči sa kim će se viđati, gde će ići, šta će kupiti i raditi bez svog oca koji je preuzeo starateljstvo nad njom nakon nervnog sloma kada se ošišala na ćelavo pred paparacima.

Britni Spirs, Džejmi
foto: Profimedia

Anđelina Džoli je 2001. godine prekinula sve kontakte s ocem, pošto je prethodno do javnosti došla priča da je Vojt varao njenu majku.

Glumac je posle toga uzvratio naglas izgovorenim razmišljanjem da bi trebalo preispitati mentalnu stabilnost njegove ćerke kada je ona odlučila da usvoji prvo dete, Medoksa.

Ipak, 2010. došlo je do susreta i pomirenja između ćerke i oca, a Vojt je tada rekao da je susret njih dvoje ugovoren pre izvesnog vremena i da su bili u kontaktu telefonom i elektronskom poštom pre nego što su se sreli.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:19

TRUDNA SOFIJA VEĆ OKITILA JELKU! Manekenka pokazala kadrove iz LUKSUZNE VILE u Madridu! ČAROBNO I BLEŠTAVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja