DANILO LAZOVIĆ JE DO KRAJA ŽIVOTA VOLEO JEDNU ŽENU: Glumac je ODMAH znao da će oženiti Branku, a ona mu je rodila ČETVORO DECE!
Foto: Printscreen/Youtube

danas bi napunio 70 godina

DANILO LAZOVIĆ JE DO KRAJA ŽIVOTA VOLEO JEDNU ŽENU: Glumac je ODMAH znao da će oženiti Branku, a ona mu je rodila ČETVORO DECE!

Pop kultura -

Legendarni sprski glumac Danilo Lazović rođen je na današnji dan 1951. godine u Brodaveru. Lazović je ostavio ogroman trag u domaćoj kinematografiji, a njegove replike iz serija i filmova u kojima je glumio i danas se citiraju.

Danilo Lazović
foto: Printscreen YT

Rodom iz Brodareva, diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, a potom je usledila i uloga u seriji "Otpisani".

Lazović se trudio da svoj privatan život sakrije od očiju javnosti, a pokojni glumac je skoro celog života voleo jednu ženu, svoju suprugu Branku. Svojevremeno je glumica Milica Milša objavila fotografiju sa Brankom, a u pitanju je prelepa dama.

Njih dvoje su se upoznali tokom posete planini Zlatar, gde je on učestvovao na radničkim igrama.

Tada su na ovu planinu sa Cetinja došli i članovi kulturno-umetničkog društva iz ovog kraja. Kada je iz autobusa izlazila lepa Cetinjanka Branka Milošević, Lazović je šaleći se sa svojim drugarima prokomentarisao:

- E nju ću da oženim!

Naravno, sve je rekao kroz šalu, ali početkom osamdesetih godina je to i učinio. Branka i Danilo imali su skladan brak i dobili četvoro dece - Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Podsetimo, glumac je preminuo je 2006. u 54. godini

Danilo Lazović
foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

06:06

Glumac Raša Bukvić o drugoj sezoni serije Besa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track