ZBOG OVOGA PESMA LANE MOJE NIJE POBEDILA NA EVROVIZIJI! Joksimović napravio katastrofalan potez OTKRIVENA TAJNA ČUVANA 17 GODINA!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

skandal

ZBOG OVOGA PESMA LANE MOJE NIJE POBEDILA NA EVROVIZIJI! Joksimović napravio katastrofalan potez OTKRIVENA TAJNA ČUVANA 17 GODINA!

Pop kultura -

Pre tačno 17 godina pevač Željko Joksimović takmičio se sa pesmom "Lane moje" na muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" u Istanbulu gde je osvojio drugo mesto.

Srbija, definitivno nikad neće zaboraviti da je upravo Ruslana "krivac" za to što je tadašnji predstavnik Srbije i Crne Gore, Željko Joksimović ostao "kratkih rukava", te je osvojio tek drugo mesto.

Producent i menadžer Saša Mirković otkrio je dugo čuvanu tajnu zbog čega Joksimović tada nije osvojio prvo mesto. Kako kaže, krivac je isključivo sam Željko.

- Nije tajna da sam 2004. godine bio sa Joksimovićem u Istanbulu što on ističe često. Željko nije osvojio Evrosong samo iz jednog razloga, zato što je dozvolio da dođe sa Ruslanom u pratnji na naše završno veče. Samo iz tog razloga, to su ta dva poena koja smo izgubili. Mi smo napravili feštu u Istanbulu, doveli smo i trubače iz Vranja, bili smo najveći favoriti pored Ruslane. Tu se mešala i politika. Zamolio sam Željka da ne dovodi nikoga od ukrajinaca, tu je on napravio grešku. Da nije to uradio, uzeli bismo pobedu - ispričao je Mirković gostujući u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

Saša Mirković, Emisija Sceniranje
foto: Nemanja Nikolić

Istakao je da podršku RTS-a nisu imali, te da su usled toga imali razne sukobe.

- Onda smo se vratili, izašli smo pred naše beznađe u Srbiji. Imali smo raznorazne sukobe, iz RTS nisu hteli da nas podrže - rekao je Mirković.

Saša Mirković, Emisija Sceniranje
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:04

SAŠA POPOVIĆ MI DUGUJE 300.000 EVRA: Mirković otkrio kako je UNIŠTEN LUKASOV BRAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track