ŠOK ISPOVEST BIKOVIĆEVE BIVŠE! Arina Vološina (24) otkrila detalje o TORTURI kroz koju prolazi: Imala sam krvarenje na MOZGU!
Foto: Zorana Jevtić, Instagram

HAOS

ŠOK ISPOVEST BIKOVIĆEVE BIVŠE! Arina Vološina (24) otkrila detalje o TORTURI kroz koju prolazi: Imala sam krvarenje na MOZGU!

Pop kultura -

Bikovićeva bivša devojka Arina Vološina je na svom Instagram profilu otkrila da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

Arina (24) je ruska šampionka u balskim plesovima, a javnosti je postala poznata po vezi sa glumcem Milošem Bikovićem.

Arina jenedavno javno objavila skandaloznu izjavu o raskidu i optužila Bikovića za sebičnost i nedostatak humanosti, a nakon nje i ostale Bikovićeve bivše devojke su se oglasile, optužujući glumca za razno- razne stvari.

Ona je sada je na Instagramu otkrila i da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

- U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

- Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela - neću ići na takmičenja i imati intenzivne trenige, ali ću se baviti plesom.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:08

Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track