FATALNA TINA POMUTILA MOZAK 30 GODINA STARIJEM GLUMCU: Ostavio najlepšu ženu sveta, pa se skrasio kraj EGZOTIČNE brinete! (FOTO)
Foto: Profimedia

NIJE ZNALA KO JE ON KADA SU SE UPOZNALI

FATALNA TINA POMUTILA MOZAK 30 GODINA STARIJEM GLUMCU: Ostavio najlepšu ženu sveta, pa se skrasio kraj EGZOTIČNE brinete! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Tina Kunaki (24) supruga glumca Vansena Kasela (55) svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Naime, 24-godišnjakinja koja je uspela da zavede bivšeg muža najlepše žene na svetu Monike Beluči, prisustvovala je svečanoj večeri povodom otvaranja jednoh gotela. Manekenka se opredelila za neobično izdanje prepuno kristala i cirkona.

Tina Kunaki
foto: Printscreen/Instagram/tinakunakey

Tina je pokazala svoju vitku figuru i zategnute noge u interesantnom kompletu od tvida tirkizne boje sa dodatkom svetlucavih ukrasa.

Set čine kratka suknja jednostavnog kroja i kratko sečeni blejzer koji je otkrio stomak ove dame, a ona je sve upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima, te upadljivom ogrlicom i minđušama. Bilo je teško odoleti pogledu na Tinu, koja je svoju netipičnu lepotu istakla i visokim repom, te zavodljivom šminkom - karminom u boji karamele i efektom dima na kapcima.

Tina Kunaki
foto: Printscreen/Instagram/tinakunakey

Inače, Tina u ljubavi sa francuskim šarmerom Vensanom Kaselo ima ćerkicu Amazoniju, koju su dobili u aprilu 2019. Kasel i Tina su u vezi od 2016. godine, a par se upoznao na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19 godina.

Od samog starta Vensanova i Tinina romansa izaziva puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 55-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta.

Vinsent Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Uprkos tome što je delovalo kao nemoguć zadatak pronaći ženu koja će šarmom nadmašiti Belučijevu, sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom. Egzotična lepota ove mlade dame je zaista posebna.

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. Tamnoputa 24-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Tina Kunaki
foto: Printscreen/Instagram/tinakunakey

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

JEDNA JE JOVANA! Jeremićka se utegla u LATEKS pantalone, a onda ZAMEŠALA KUKOVIMA, kažu joj da je prava BOMBA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track